Şoyle baslayim siz yorumlayın 10 haftalik hamileyim daha onceki dusuklerimden dolayi eşimle beraber şuanki gebeligimi henuz 3 ay olmadan kimseye soylemememiz gerektiğini konuşmustuk.Tabi suan ki durum tam bir karmakarışık asıl konuya gelelim.kayinvalidem 3 gun once ayak burkulmasi gecirdi ve Nitekim onemsemeyerek bugun hastaneye gitme gereksinimi duydu ayağında kırılma varmış alcı falan oyle işte. eşim ve kaynim goturdu neyse sonra eşim beni aradı ve annem bugun bizde kalsın dediTamam dedim neyse geldiler oturduk falan Velhasıl 15 gun bilemedin bir ay alcıli kalicakmis gercekten cok uzuldum daha once de kolunu kirmisti daha kotuydu tabi kendi evinde istirahat etmisti.biraz esprili biraz gercek şekilde işte sizde mi kalsam 5 kat yukarı zor olur dedim estfrlh tabi kal kal da ah bi bilsen gelinin daha yeni hamile bir de sen yuruyemiuorsun kayinvalidecigim diye gecirdim icimden. Yarında kalicak muhtemelen derdim değil o kalsın da taharetti bilmem neydi ben zaten mide bulantıli gunler geciriyorum birde ilk defa bugun yardimimla ihtiyac giderdi allahım kimse nin başına boyle hastalık vermesin ayak cok onemli .Nitekim akrabalar geniş ve tahminimce duyan gelir ben nasıl baş ederim ve evin hergun temiz olması lazım yemek desen cabası mutfağa giremiyorum girsemde ole bite. Gorumce var da o eve cıktı ve ozmnlarda napar bilmem kafam cok karışık kendi ailemi de aynı kefeye koyup duşunuyorum herhalde kendi annem evine cıkar ben gider bakardim ya da kim varsa kardeşim falan Nitekim asla evde yabancı biri varken de eşimle kanka dışına cikamam bana ışık gosterebilir misiniz kolay tahminler var da ben gebeliği soylemek istemiyorum biraz uzun oldu okuyanlara teşekkur ediyorum uyumadan biraz rahatlamak istiyorum ruyama da girmesin bu karışıklık