4 tane duşman başına gorumcem var. Ben de sessiz biri değilim bu bir gercek ama ben durup dururken onlara sataşmayan biriyim. 20 yıl aramasalar aramam merak etmem. Ama onlar beni surekli huzursuz ediyorlar durduk yere.
İlk başlarda eşimi bana karşı dolduruyorlardı. Niye hasta oldun o sana bakmıyor mu demiyor mu doktora git filan diye. Ben oğretmenim ve yemek yapip yapmama kadar en başlarda konuştular eşim benim zorumla da olsa kızdı. O zamanlar eşim cok yuz vermişti maaşına kadar soruyorlardı her şeyi soruyorlardı halbuki eşim yurtlarda buyumuş ortaokuldan sonra. Abi bize kontor at para at sınav paramızı yatır... Neyse eşim evli olana gitmişti bir kere getirmiş eşimin yanında kocasının ayağını yıkamış. Yani cahillik hat safhada.
Eşim de artık bunaldı ve ben hic muhatap olmuyorum. Evlenirken bana mesaj atmıştı senin gelinlik niye hala olmadı cok zayıfsın diye mi demişti. Dedikleri değil bunları diyebilmeleri zoruma gidiyor. Eşime diyorum sen abi gibi olmamışsın oğlan kardeş gibi olmuşsun. Biz yengemize şştt diyemeyiz korkudan.
En son ipleri koparan olay bunların bir kardeşinin cocuğu oldu. Ve eşime ulaşamamış bana ulaştı ve yazdığı mesaj şu : " git koş abime soyle...... Doğum yaptı abime ulaşamadım hemen soyle." eşim de kardeşine niye selam sabah yazmadan emir veriyorsun ve ne acelesi var dedi. O da ben onunla muhatap olmuyorum ondan nasılsın demedim dedi. Eşim de olmuyorsan hic yazma konuşmayı bilmiyorsan dedi. Bu olayın ustune gorumcem kv ye şikayet etti. O da kızına hak verdi ne olmuş muş bana bunu dediyse o gorumceymiş dermiş. Ona şişko diyorlarmış o bir şey demiyormuş. Ve kız kardeşlerin cocuğun olunca gelmeyecekler diye tehdit etti.
eşimden niye ayrılmak istiyorum?
Cunku hep ben ona dersem yapar. Yani uyaracaksın oğreteceksin. Annesi oyle demiş diye hemen 180 derece dondu ve biz insanları kırdık vs dedi sonrs konuştuk yine kardeşlerini sucladı gelmezlerse gelmesinler ben bir şey demedim dedi. Oğrenecekler seninle uğraşmamayı dedi. Ama ben korkuyorum annesiyle konuşup hemen etkilenen bir erkekle nereye kadar mutlu olabilirim? Kardeşlerine kızmaları da zamanla normal hal alırsa.... Onlar bana soyler abileri kızar olan bana olursa. Eşim devam ederlerse ilişkimi keserim diyor.. Bilmiyorum ben mi cok şey istiyorum. Yoksa eşim benim yanımda mı gercekten.... Cahil insanlarla uğraşmaktan bıktım bunları kafaya takmaktan adamı huzursuz ediyorum.