Hic istemedigim halde kiz kardesimin iliskisine dahil olmak zorunda kaldim. Kardesim sevgilisinden dengesiz tavirlari yuzunden ayrilmisti. Erkek arkadasi birkac gun once cok sarhos olmus ve kardesime defalarca mesaj atip ulasamayinca beni aradi. `Ben kardesini cok seviyorum ama o benimle konusmuyor, benim diger kadinlarla konustugumu dusunuyor ama ben ondan baska kimseyle konusmuyorum. Beni mahvetti ben ona olan askimdan aci cekiyorum` diye agladi telefonda. Ben yurtdisinda yasiyorum saat farki var aramizda zaten cok gec bir saatte aramisti ben neye ugradigimi sasirdim cok yorum yapamadim. Sonra kardesimle konustum, aradan gecen birkac gunde kardesimi yumusatmayi basarmis. Sorun su ki cocuk hala cok dengesiz! Butun gun mesaj atip aradigi halde, ortak bulunmalari gereken bir ortamda kardesime selam bile vermemis. Kardesim bunu sorunca erken cikmam gerekiyordu acelem vardi demis. Kardesim cevap vermeyince mesajlarina, arayip gorusmek icin yalvariyormus. Cevap verirse kardesim, 10 saat falan bekletip cevap yaziyormus. Kardesimin ayrilmasindaki en buyuk sebebi ise diger kadinlarla arasindaki mesafeyi koruyamamasiydi. Baglanmak istemeyen ve bunu soyleyen bir adamdi. En son kardesim ayrilinca ben artik ne istedigimi biliyorum seni seviyorum falan dedi ama davranislari bunu yansitmiyor, hala dengesiz. Ben su ana kadar hic boyle bir iliski duymadigim icin cok sasiriyorum ve bu cocuk ile adam akilli bir iliski olmayacagini kardesime soyledim. Bizim kiz hala `ayrilinca cok kotu oldu bak demek ki beni seviyor...` havalarinda. Esim bile dayanamadi `Ozur dilerim yorum yapmak istemiyordum ama bu adam kardesini cok uzer` dedi. Bir yandan birakayim kendi gorsun sonuclarini diyorum bir yandan da benim en degerlimi dengesiz bir adam uzecek diye cok sinirleniyorum.

Kisaca bu dengesiz tavirlardan bir sonuc cikmaz degil mi? Istemesem de mudahale edip cocuktan ayrilmasi konusunda desteklemeli miyim kardesimi?