Bu durumu yaşayan, boyle bir şeye maruz kalan oldu mu? Yaklaşık 5 yıl once kalple ilgili buyuk bir ameliyat oldum ki daha once hicbir problemim yoktu birden cıkan bir sorun yuzunden. Şu an gayet iyiyim cok şukur. Hicbir zaman bu neden benim başıma geldi, ne yapacağım eyvah yandım bittim demedim. Şukrettim, kadere razı geldim. Hala da şukrediyorum. Ancak arada bir de olsa canımı sıkan şeyler yaşıyorum. Yakın zamanda cok sevdiğim, değer verdiğim bir arkadaşımın tanıdığı bekar bir akrabası icin kısmet aradığı zamanlarda benim icin sağlık sorunu olmasaydı duşunurdum cok iyi vs.bir şeyler soylemiş. Kaldı ki asla oyle bir izlenim vermedim bile evlenmek istemediğimi bilirdi. O arkadaşıma bakış acım asla değişmedi, yine cok severim. Ancak bu hayatıma girecek kişide duşunce yapısı ile karşılaşmaktan cok korkuyorum. Neden kusurlu gibi gorurler ki sağlık sorunu olan, daha once sağlık sorunu yaşamış kişileri? Korkuyorum hayatıma menfaatini duşunen, maddi manevi beni kullanacak birilerinin girme ihtimalinden. Zira insanlar sağlık sorununu zayıflık olarak goruyor, kusur olarak goruyor. Belki yanlış duşunuyorum ancak duyduğum şeyler incitti beni her ne kadar soyleyene kızamasam da. Hayatıma biri girmek zorunda değil, illa evlenmek zorunda değilim ki zaten evlilik meraklısı biri değilim. Her zaman hayırlısını diliyorum. Olmazsa olmaz değil evlilik benim icin. Uzuluyorum sadece yarın kimin ne olacağı belli değilken, insanları kusurlu gorenlerle, kusurlu gibi muamele edenlerle karşılaşınca.