Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Uzun olabilir kusura bakmayın. Oncelikle bazı detaylar vercem karışıklığa sebebiyet vermemek adına. Eşimin annesiyle babası 6-7 yıldır ayrılar fakat sebebini bilmediğim şekilde bunu sevgililik donemimizde 2 yıl sonra falan oğrendim boşanmalarına rağmen beraber yaşamaya devam ediyorlardı ama karı koca ilişkisi kesinlikle yok, sadece kv nin gidecek yeri olmadığı icin biraradalardı. Hatta ailem bile bu durumu ben evlendikten sonra oğrendi cunku herkese karşı evliymiş gibi gorunuyolardı. 2 yıldır falan da kv nin kendi evi var, calışıyordu ev tuttu doşedi ama biz izinlerde oraya gittiğimizde yine birarada durdular. Her neyse ben doğum icin ailemin yanına geldim 1.5 aydır ailemleyim, eşim de yaşadığımız yerde yalnız. Ailemin yanına geldiğim ilk gunler kv nin Bi adamla mesajlaşmaları ortaya cıktı aşkımlı falan. Ben zaten biliyordum sık sık birileriyle goruşuyor msjlaşıyor 60 yaşına geldi hala estetik vs yaptırıyor boyle Bi aşırı derecede kendine bakma derdinde. Şupheleniyodum yani, hatta bir kere sevgiliyken yanımda Bi adamla konuşmuştu ben şok. Her neyse eşim bu duruma cok kızdı annesiyle goruşmuyor olay olduğundan beri. Ben de olay olduğunda abartma sen kızıyosun ama annen aslında bekar birisi olabilir boyle şeyler dedim bana cok kızdı ama bu benim goruşum yani sonucta ayrılar. İşte beni annesine gaz vermekle falan sucladı ben de bi şey dememeye karar verdim. Ayrıca ailemin yanına gelmeden once de bebek odası icin aldığımız şeyler vardı fotoğraflarını kv ye de attık, henuz beşik yok ayrı alcaz dedik eksikleri biz de Alırız dedi. Tatile gitmeden once onlara uğradık ben sanıyorum ki bisuru şey almıştır etmiştir ama ortada bir cop yok. 2 tane yelek ormuş baya Bi uyduruk. Bi zıbın olsun ne bilim ozenip tek Bi şey almamış yani el olan komşular bile dunya şey getiriyor ve bu kadın yıllardır calışıyor sigortası yok babasının maaşını almak icin sigorta yaptırmıyor migreni tutsa para alıyolar diye acile bile gitmeyen biri 2 kere falan goz kapağı kaldırma ve kaş estetiği yaptırdı siz duşunun. Ben ailemin yanına gelince kvyi aradım, dedim ki eksikleri alırız demiştin beşik alcaz kp ile beraber beşik almak isterseniz diye soylemek istedim kıyafet falan aldık yeterince gerekli Bi şey olsun diye soyledim ve baktığımız beşik 600 lira falandı dedim ki eşime bin TL falan ayırsalar yeter, millet neler neler yapıyo. Yuzumu kızarttım soyledim. İşte ben bunu soylediğim zaman kvnin Bi erkekle konuştuğu ortaya cıkınca işte beni evden kovcaklar nolcak bilmiyorum vs diye bu mırın kırın etti, kpye soyliyim ona gore yapalım dedi ama asla aramıyo sormuyo. Sonra oğrendim ki kpye soylememiş ama soyledim diyo, kp; kv bana bi şey soylemedi diyo herkes Bi haber sinirlendim. Peki anne dedim siz yapacaklarınıza her şeyi yapmışsınız bize gelince boyle olur zaten dedim tamam zaten eşim de bi şey istemiyo senden ben yine de iyi Bi şeye sebep olur diye soylemiştim ama tamam istemiyoruz Bi şey dedim ve o gun bugundur yani 1. 5aydır kadın beni aramıyo kızlar. Son haftamdayım bir kere arayıp kızım nasılsın cocuk nasıl demedi, oğluyla da konuşmuyo o sebepten dolayı, benle de istemiyoruz Bi şey dedim diye konuşmuyo. Ben şimdi doğumdan sonra 1 ay daha ailemleyim eşim de gelcek, işte benim aileme de gideriz falan diyo geriliyorum gitmek istemiyorum beni kendi tribinden aramamış sormamış bi kadını gormek istemiyorum, zaten sevmiyordum cok fazla gıcık hareketi ve laf sokması vardı her kv gibi ama bu son şey cok sinirimi bozdu. Yaşadığım yerde 1 yıldır tanıdığım insanlar bile gun aşırı beni ve bebeği soruyo bu kadın sormuyo. Ben şimdi napıyım? Doğumda buraya bizi gormeye gelirlerse nasıl davranıyım, onların yanına gittiğimizde nasıl davranıyım? Şeytan diyo hic gitme ama eşimin kardeşleri de var gitmemek olmaz onun da gormek hakkı. Bir de kadın orda yaşamadığı icin ev aşırı pis wcde sinekler falan ucuyo, temiz carşaf nerdeyse yok, hem benim hem bebeğim icin uygun Bi ortam değil. İnanın şimdiden bunun stresi bastı ruyalarıma giriyo her gun bunu duşunuyorum napcam diye. Gitsem nerde yatıp kalkcam lohusa olcam hijyen sıfır e kadınla da konuşmuyoruz, karşı karşıya gelsek nasıl davranır napar bilmiyorum ama ben napıyım akıl verin lutfen bu gerginlikten doğuramıycam diye korkuyorum.