merhaba arkadaşlar..cozemediğim şeyler oluyor bir bilginiz tahmininiz varsa lutfen yardımcı olun bana..minnettar olurum
cok stresli yoğun bir ay gecirdim sanırım ondan olucak adetim 1 hafta gec geldi bu benim icin şaşırtıcı değil alışkınım fakat normal zamanında yani adet gunumden 1 hafta once başlayan belirtiler goğuslerim şişti sivilceler bunalmalar felan bakın pazar gunu regl oldum bu belirtiler 15 gundur gecmiyor..regl 3 gun gecince kan testi negatifti..hamilelik olmadıgına emin oldum boylece..kanamam ise aşırı derecede agrılı oldu hatta ilkkez hayatımda aynı gun 2 agrı kesici almak zorunda kaldım ve afedersiniz kustum ilk kez okadar şiddetliydi cok farklıydı..ve devamında agrı kesicilerin etkisindenmidir ne doğru duzgun kanama oldu bugun 4. gun ve eminim gelmeyecek normalde uzun surer lekede diyemem işin doğrusu..ne de adte rehavetini ustumden atabildim goguslerimde ilkkez boylesine damarlar gormuştum kan testi yapmamın sebebi buydu ama yok tabi..

sorun sanırım bu goguslerin şişmesine sebep olan hormondanmıdır anlamıyorum bi dengesizlik oldu ne duşunurdunuz bu durumda siz olsanız..ben bişiey anlamadım
keşke hamile olsam ama sanmıyorum hormonal dengesizlik oluşmuş gibi duruyoır değilmi kızlar..

cok karıştım goğuslerimi gordukce darlık geliyor bana umarım cevap verirsinizz cok uzun oldu başınızı agrıttım ..:cok uzgunum: