Herkese merhabalar..ben bu ay gonal f 450 diye bir iğne kullandım,cok şukur 5 yumurtam oluştu ve ovitrelle denen catlatma iğnesinden oldum..doktorumun dediği gun ve saatte birlikte olduk eşimle..11 haziran 2009 perşembe gunu oldum iğnemi,doktorum bir de o gun 8 saatte bir icmem icin progestan diye bir hap verdi ve iki hafta sonra test yap dedi.iğneyi olduktan sadece 5 gun sonra bir arkadaşımın gazına gelip test yaptım belli belirsiz ikinci cizgiyi gordum,hemen gidip kan testi yaptırdım 29,17 cıktı laborant bey arayıp tebrik etti o kadar mutluydum ki..sonra doktorumu aradım ve ovitrelle denen catlatla iğnesinin icinde HCG (hamilelik) hormonu olduğunu ve iğnenin etkisinin 1 hafta-10 gun devam edeceğini bu yuzden iğnenin testleri yanılttığını soyledi.cok uzuldum o an ama umudum devam ediyor haliyle..bugun 11. gun doktorun test yapmamı istediği zamana uc gun kaldı ama iğnenin etkisi nasılsa gecti diye sabah uyanınca bir test daha yaptım..ilk anda tek cizgi cıktı yıkıldım tabi ama tahminen 10-15 dk sonra (sure tam olarak ne emin değilim) donup tekrar baktığımda İKİNCİ cizgi oradaydı..şimdi bu ne demek oluyor?testin icinde 3 dk icinde sonucun belli olacağı ve 10 dk sonra atılması gerektiği yazıyor ama durup dururken ben hamile değilsem HCG seviyemde bir değişme yoksa orada ikinci cizgi cıkmazdı oyle değil mi?nolur bişeyler soyleyin..gecmiyor zaman,moralim cok bozuk,artık cok yoruldum..iğnelerden ilaclardan kilo aldım bunaldım artık ben.. mafoldumben