arkadaşlar merhaba benim bir problemim var ve size danışmak istedimmm..ben en son aşılama oldumm ama kimyasal gebelikti kanamayla gitti,normalde adetlerim 29. gunde bir olur ama duşukten sonra 39-40 gunde bir oldumm ve 1 onceki ay normale dondum yani 29. gunde regl oldum yinee.ve bende artık vucudum normale dondu diye tedaviye karar verdimm yumurtlama iğneleri ile takip yapılacaktııı ve ben yine 29. gun hafif leke gordum ve hemen dr aa gittim dr um vajınal baktı evet yumurtalıkların musait kanama başlıcak iğneni yapalım dedi ve ilk iğnemi oldum o gun ve sonraki gun hicbirşey gelmediii ve ben dr a gittim tekrar yine baktıı kanaman geliceğe benziyor ama iğneleri kes dediii adet olunca gel tekrar dediii yani hic umit vermediii
ama benim bugun 39. gunum ve benden sadece 2 gunden beri sabah işe giderken koşturuyorum o esnada kahverengi leke geliiyooorrr cok az ama hic kan gormediiiimmm yani kendimi zorlamasammm hicbirşey gelmicekkkk

acaba diyorum ustunemi goruyorum afedersiniz peceteyle icine kadar siliyorumm hic birşey gelmiyooorrr.dr um kızıcak ama yarın yine gidicemmm

siz ne dersiniz kızlarrr......