merhababa arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır iki hafta once de bir konu acmıştım,benim adetim cok duzensiz bu bebek icin bir sorun mu net bilmiyorum ama 15 gun falan geciyor her ay doktorum bunun normal olduğunu soyledi 2 hafta once sol kasığımda ara ara kasılmalar oluyordu biz eşimle bebek istiyoruz fakat henuz calışmalara başlamadık burada okuduğum kadarıyla bu kasılmalar hamilelik belirtisi olabiliyormuş gecen hafta doktora gittim ultrasonla baktı ve uşutmuş olabileceğimi soyledi ka ya da idrar tahliline gerek duymadı herşey normalmiş ama goğuslerimde buyume var ozellikle kahverengi kısmında emziren anneler gibi olduve aşırı kilo aldım yediğime ictiğime dikkat eden bir insanım ama gercekten rahatsız olmaya başladım aşırı gaz sorunum ve akıntım var adetime normal şartlarda 2 gun var pek ağrı sızı yok sadece rahimde sızı oluyor arada yani adet olacağıma dair bir belirti yok sizce hamile miyim?hamilelik gibi bir durum olsaydı ultrasonda cıkmazmıydı?test yapmak icin beklemeli miyim?cvplarınız icin şimdiden teşekkurler...yardımlarınızı bekliyorum...:ecrin_bebek: