arkadaşlar 2 hafta once forum acmıştım ve hamile oldugum şupesi ile doktora gidip kan testi yamıştım 6,33 .ıkan degrim 26,35e cıkmıştı 2 gun sonra hafataya bi test daha yapalım keseye bakalım derken doktor bugun bir kanamam oldu ve doktora gittim doktor duşuk başladıgını ve adet kanaması şeklinde bebegi vucudun atacagını soledi kan testi yaptırdı ve bu sefer 16 ya duşmuştu seviye

haftaya 5in altına duşmuş olur tekrar gel yeniden yapalım dedi dinlen tum tetkikleri yaparız araştırma yaparız dedi yanlız bu benim ikinci duşugun ve ilki 3 aylıkkkaybetmiştim

pisikolejim şuanda mahvolmuş durumda bi kac test yaptırdık herşey cok guzeldi normaldi sorun yoktu şimdi başka testlerden bahsetti doktor geldiğinde anlatırım dedi benim takıldıgım ve sormak istediğim ardarda 2 duşuk neden olur bunu yaşayan varmı

ve hangi testler yapılması gerekli bunu baştan nie yaptırmadılar bu uzuntuyu bana yaşattılar artık ozel hastanelere inanın guvenim kalmadı onere bilceginiz herşeyi oğerenmek istiyorum lutfen yardım edin cunku cidden kafayı yemek uzereyim

mafoldumben