gecen ay tahmini 24 unde hastalandım .. ( yazmayı unuttum )
hep gecer gunum zaten tiroid nedeniyle tahmini hesaplamam 27 sinde bitse o gun en gec 29 unda gelmesi lazımdı .. oda tam hatırlamıyorum tarihi
temmuz 15 inde gibi ilişkide bulunduk eşimle teeek o sadece sıcaklar nedeniyle ..
ertesi gun yataga yattıgımda bacagıma ellediğimde yapışkan bişiler vardı .. vajinamda kaygan bişiler vardı artık bilmiyorum yatagın koşesinden fln mı bulaştı yoksa eşimin korundugu kondomdanmı bulaştı deliktide fln ..
bu ay 21 inde karşıdan karşıya gecerken sanırım sert hareket yaptıgımdan dolayı yolda yururken bir ağrı girdi kasıgıma ama oyle bir agrı ben hic gormedim .. o gece 1 damla geldi nokta kadar o gunden beri petliyim yok daha bişi ..
o gunden beri mide bulantım ( kokulara karşı bazı kokular ) karın boşlugumda ağrı , aşağıma doğru ağrı , ve birde vajinamda batma oluyor dışında sanırım cok nadir ama birde son 3 gundur artan bel sırt tutulmalarım var ..

hamilelik gibi bi ihtimal duşunmek istemiyorum bazı belirtiler olabilir ona benzer ama kuruntudur belki ama sadece şunu sormak istiyorum ..
vajinal batma nedenim neden ?
ben bunu hamilelerde duydum hic dogum yapmamış birinde duymadım ..
bekliyorum bu ay tamamıyla gecsin diye .. ama midmden dolayı uyamıyorum bile
karın ağrımdan