Merhaba Arkadaşlar,

01.09.2018 tarihinde videoyap.com kapanıyor. Bu surecten oncesinde yazılımı satın almak isteyen varsa satıyorum. Videoyap.com domainini satmıyorum, sadece yazılımı satıyorum. Yani icerdeki uyeler vs satılmıyor, yazılımı alıp başka domaine kurabilirsiniz. Videoyap 2012 Ekim ayında kuruldu, en yuksek gunluk cirosu 35.000 TL olmuştur. Şuana kadar milyonlarca TL kar etti. Bu yazılımı alıp başka bir domainde kendiniz veya başkalarınada kullandırmak icin calışma yapabilirsiniz.

Sistem gereksinimleri ise yoğunluğa gore değişir. Sadece kendiniz icin olcaksa aylık 750 tl ye server masrafı cıkar. Ama kişi coğaldıkca maliyet artar. Ortalama 750 TL lik makina gunde 20 dakikalık 13.000 video yukleyebilir.

Script satış fiyatı : 15.000 TL dir, pazarlık yoktur.

Eğer benden birisi aynı scripti sıfırdan yaz deseydi 200.000 TL isterdim. Fakat artık youtube malum durumda, daily az potansiyelde.

Not 1: Api değişiklikleri olursa 1 Yıl boyunca ucretsiz hizmet.
Not 2: Ozel yenilik isterseniz teamviewer ile calışmamı izleyip saatlik 200 TL ye yazılım geliştirme desteği sunuyorum.

Videoyap.com domain satışı ise 8. ayda yapacağım. Domainide almak isteyen olursa diye.

Paraya ihtiyacım olduğu icin satıyorum. Cunku videoyapın gereğinden cok serverı var.

Arkadaşlar anlıyorum ki bir cok arkadaş ozellikleri azaltmak istediğini dile getiriyor. Bu nedenle dun akşamustu hazırladığım tum paketlere ozel fiyat listesi aşağıdaki gibidir. 5.000 TL başlangıc fiyatı ustune istediğiniz ozellikleri secip ekleyebilirsiniz. Aşağıdaki fiyatlar sabittir, adaletli olmak adına belirlenen ozelliklerin fiyatına satış yapacağım. İleride fiyatların duşmesi imkansızdır, oyle bir kampanya yapmayacağım.

Yazılım Paket Başlangıc Fiyatı : 5.000 TL
Ayarlarım (Yazılımın Temelidir, Zorunlu)
Kanallarım (Yazılımın Temelidir, Zorunlu)
Render Sistemi (Unlem gec 1, Zoom, Video Sesi, Video Sure Kesme, Cerceve Ekleme, Video Hız Ayarı, Video Rengi, Logo Basma, Part ayır, Partları birleştir) => 1.650 TL
Anasayfa => 750 TL
Toplu Bilgisayar Upload => 0 TL (Anasayfadaki pc upload ozelliğine Bağlıdır, Anasayfa ozelliğini alırsanız ucretsizdir)
Toplu Video => 1.500 TL
Otomatik Kanal Cekme (Toplu Video Ozelliğine Bağlıdır, toplu video ozelliğini alırsanız ucretsizdir)
Toplu Link Bot => 500 TL
Torrent => 250 TL (Zbigz.com hesabıyla bağlantılı calışır. Sitelerinde aylık uyelik fiyatı 9.9 USD)
Dailymotion.com => 1.100 TL
Blogger.com => 250 TL
Ozgun Video Yukle => 125 TL
Ozgun Video Yukle 2 => 125 TL
Kanal Takip => 500 TL
Analytics => 150 TL
Kanal İstatistikleri ($) => 250 TL
Video Yoneticisi => 250 TL
Toplu Video Yoneticisi => 400 TL
Toplu Video Sil => 0 TL (Toplu Video Yoneticisi Ozelliğini alanlara ucretsizdir, harici calışmaz)
Proxy Satın Al => 100 TL
Aboneler => 150 TL
Abone Cek => 200 TL
Yorumlar => 150 TL
Video Ortası Reklam(imacros) => 150 TL
Kanal Araştırma => 150 TL
Amator Kanal Araştırma => 150 TL
Kanal Resmi Değiştir => 150 TL
Kanal Fragmanı Değiştir => 100 TL
Playlist Yoneticisi => 150 TL
Firefox Eklentisi => 750 TL

İzlenim Satın Al => 0 TL (Bu ozelliğin desteğini vermiyorum, cunku izlenim satan sitelerin apisi ile calışıyor. Bu sitelerde surekli sorun cıkarıyor. Kurulumunu yaparım fakat apisi hata cıkarırsa destek vermem. Cunku Haftada 1 sorun cıkarıyor)
Sms Doğrulama => 0 TL (Bu ozelliğin desteğini vermiyorum, cunku izlenim satan sitelerin apisi ile calışıyor. Bu sitelerde surekli sorun cıkarıyor. Kurulumunu yaparım fakat apisi hata cıkarırsa destek vermem. Cunku Haftada 1 sorun cıkarıyor)
Gmail => 0 TL (Gmail Api yapısına google iptal etti. Gmail Api yeni kanallarda verilemiyor.)
Sureyi Uzatın => 0 TL
Acil Uyarılar => 0 TL
Yuklediğim Videolar => 0 TL
Kalan : 121 Gun => 0 TL
Botlar / Bot istek => 0 TL
Yukleme Limitleri => 0 TL
Site Kur => 0 TL (Uyeleriniz sizden bunun kurulumunu cok defa isteyecektir. Meşaketli iştir, kurma işini kolayca siz muşterilerinize yapabilecekseniz aktif ettiriniz.)
Not Defteri => 0 TL
Ozel Linux Vds => 0 TL (Yonetilmesi cok zor bir sistem satışını yapmıyorum. Eğer makina kurulumu ve alt yapılarına hakimseniz ucretsiz eklerim.)
Destek => 0 TL
Videoyap Hesap Bağla => 0 TL
Menuyu Tasarla => 0 TL
Cıkış Yap => 0 TL
Toplam => 15.000 TL

İlgileniyorsanız Videoyap destek veya P.M. atınız.