Merhabalar

2013 başından itibaren yuruttuğumuz Youtube uploader projemizde son 3-4 aylık bir zaman diliminde yeterli ağırlık gosteremedik ve yenilikler getiremedik. Hatamızın farkındayız ve bunları telafi edeceğimizi biliyoruz.

Mevcut olarak YTkazan'da yaptığımız değişiklikler şunlardır;

* Kullanıcı Dostu Menuler
* Not defteri Bolumu

* Proje(CLİENT) havuzu (istenilen kanala istediğiniz proje ile kanal ekleyebilrisiniz)
* Otomatik Yuklemelerde Render işlemi (
Fiyatları ve limitleri tamamen sizin yararınıza olacak bir sistem).
* Toplu kucuk resim değiştirme
Mevcut ozelliklerimizin uzerinde bunlar eklenmiştir ve bir kısımı uzeredir.

Botumuz icin piyasada ihtiyac duyulan ozellikleri bilen ve onerilerde bulunabilecek 7 Kişilik bir ekip kurmak istiyorum.

Ekipteki kimseden ucret talep edilmeyecek ve daha sonra onerilerde bulunan kişilere hediye olarak sure verilecektir.

Haftaya (14.03.2015)Cumartesi gunu denemelere başlamayı planlıyorum. Ekip kurulduktan sonraki 1 hafta icerisinde tum isteklerin yerine getirilerek(Oneriler cok fazla olursa surede değişiklik gosterebilir) piyasaya guzel, tum işinizi halledebileceğiniz tek bot olarak girmeyi hedefliyorum.

Başvurmak isteyen arkadaşları ozellikle skype hesabımı eklemelerini istiyorum ya da skype kullanmıyorsanız YTKazan destek bolumunden yazmanızı istiyorum.

Onerileri skype uzerinden ya da site uzerinde oluşturacağım bir sohbet alanından alacağım. O şekilde kayıt ederek işlemleri sıralayıp yapacağım.

ilgi gosteren gostermeyen herkese selamlar.