Merhaba Arkadaşlar, forumda en sinirimi bozan satın alınan mail & kanalların şifrelerinin değiştirilmesi yada henuz kullanmadan kapatılması sorunu... Kendiniz Acın mailleri diyordum herkese nitekim ben de
Bu zamana kadar maillerimi hep kendim actım son 1 aydır başkalarından mail satın alıyorum ama aldığım maillerin kimisine alt kanal acarken telefon no istediğini gordum, kimisi ise videoyu attıktan bir kac gun sonra kapanıyorlar, Ben YT'den zannediyordum ama aynı pc , aynı Bot farklı maillerle yaptığım denemelerde sorunun maillerden kaynaklandığını fark ettim.. Nihayetinde sadece mail acma işi yapan Her seferinde ip değişip cerezleri silen ve her mail acımında 15-20 dakika bekleyen 5 PC'ye sahip bir arkadaşla calışmaya başladım. Aldığım mailler kelimenin tam anlamıyla sorunsuz muhteşem. İsteyene mail adresini vereyim skypedan ekleyin anlaşın, İsteyen buraya yazsın Ben alır ondan size iletirim. Maillere kesinlikle Kefilim.. Buraya yazıp benden almak isterseniz ben onaylı mail vermem. Onaylı maillerin kanal url'leri belli olduğundan kanalınızı dolayısıyla iceriğinizi gorur satan kişi.
Bu maillerin en iyi ozelliği alt kanal acarken telefon numarası istememesi, sınırsız alt kanal acabiliyorsunuz. Tabii Pc'niz temizse.
Mail kaynaklı kapanma, mailin spama girmesi, veya şifresinin değiştirilmesi gibi bir durum kesinlikle olmaz.
Maillere % 100 kefilim.
İsteyene arkadaşın mailini vereyim isteyen buraya yazsın siparişlerinizi alayım. Skype adresi: [email protected] Kadir
Benim Skype adresim: Psi Bertan
Adet başı 60 kuruş.
+50 Alımlarda 50 kuruş.
Bol Kazanclar
Yuzde Yuz SAGLAM Gmail Satışı Psi Kefil
YouTube0 Mesaj
●9 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Yuzde Yuz SAGLAM Gmail Satışı Psi Kefil