Herkese selamlar beni az cok tanıyan vardır belki:ecrin_bebek: bir yıldan beri cocuk istiyoruz ama olmuyor nisandan beri surekli doktora gidiyorum yumurtlama takibi 2 ay klomen kullandım, sonuncu kullanışımda kist oldu 2 ay d.kontrol ictim(şuanda halen iciyorum) son 1 tane hapım kaldı ve ben bu arada surekli gittiğim doktoruma kızdığım icin başka bir doktora gittim gecen ay ... oda bana adet olduktan 23gun sonra gel progestan tahlili yapalım dedi surekli gittiğim doktorumda adetin 4.gunu gel tekrar klomen vericem ve catlatma iğnesi yapıcam dedi şimdi ben kararsız kaldım...
Acaba surekli gittiğim doktorumun dediğini mi yapsam (yani adetin 4.gunu gidip klomen ve catlatma iğnesi tedavisi) ???????????
yoksa yeni doktorun dediği gibi adetin 1.gununden başlayıp sayıp 23.gunu progestan tahlili icin beklesemmi??????????
ayrıca bu progestan yumurtlama tahlili oluyor dimi:uhm: e zaten yumutlama takibi yapmıştı eski doktorum neden boyle bir tahlil isterki...akannehir
oooooffff ya cok kararsız kaldım lutfen fikir verin tecrubelerinizi paylaşın benimle... buna gercekten cok ihtiyacım var:1no2: