bu ay artık tedaviye başlıycaktık neden olmuyo diye gunum 2 gun gecince bhcg baktırdık negatif cıktı aralardada idrar tetsti yaptım 3-4 tane hepsi negatif olunca tekrar dr. gittim ve adet sokturucu verdi ictim 2 gun oldu biteli gelen giden yok.son 4-5 gundur kasıklarıma ara ara vuran keskin ama boyle can yakmayan hemen gecen batmalar oluyo ozlelikle oturup kalkarkenyatakta donerken sonra cok sık idararım geliyo ve cok kotu kokuyo acayip sık acıkıyorum hic boyle olmadım hayatım boyunca devamlı yemek yemek istiyotrum bide hic uykuya doymuyorum devamlı uyumak istiyorum ayaklarımda genelde soğuk corapsız asla duramıyorum goğuslerimde cok hassas yani elleyince acayip ağırıyor ama renk değişimi felan yok(aslında bu ay olmadığına cok inanmıştım eşimin kuzeni aklımı karıştırdı oda adetin gecişkten 20 gun sonra oğrenmiş hamileliğini onunla hicbir testte cıkmamış benimde adetim geceli 21 guğn oldu.sizce bunlar ney bunlar psikolojik felan değil cunku bu ay olmadığına cok inanıyordum. hamiş arkadaşlar yada bilgisi olanlar yardım etsin lutfen deneyimlerinize ihtiyacım var.uzun oldu ozurr