Sizin yazdığınız mesajınızın orjinal hali:
yosunumcuk .!.:
arkadslar benım bı sorum var.adetlıyken hamıle kalınırmı gercekten netten baktrımda cogu kalnır dıo cogu kalınmaz dıo..ben gecen ayın 30unda adet oldumson gunden bıgun once ılıskı yasadım..adete guvendıkk bısey olmaz dıe fakat ayın 3u oluo hala adet olmadım ve ılk hamılelım dıll az cok bılıorum belırtılerıkı ben yogun yasamıstım bıoncekınde belıırtılerı..gosgulerım yenıyenı agrımaya basladı bugun jınekolag rıskı var demıstı yanlız akıntımda cokkk asırı kokusuz.ama enfeksıyon oldunuda solemıstı doktor onceden acaba omu etkılıo gecıkmesını yoksa hamılelık rıskım varmı test yaptım negatıfcıktı da erken bılıorum poztıf cıkması ıcın..ama coksık yemek yemege basladımm..hafıften mıde bulantılarım oluoo ya bırı bısı desınn.normalde adet oncesındekı gogus agrılarım bıanda ve sıddetlı agrı yapardı suan ıse hafıf ama goguslerımın heryerınde hıssedıorumm...
Genişletmek icin tıkla...

Mesajınız duzeltilerek Turkce'leştirilmiş hali:
Arkadaşlar benim bir sorum var.Adetliyken hamile kalınırmı gercekten, netten baktım da coğu kalınır diyor coğu kalınmaz dıyor.
Ben gecen ayın 30'unda adet oldum son gun den bir gun once ilişki yaşadım.
Adetime guvendik birşey olmaz diye fakat ayın 3'u oluyor hala adet olmadım ve ilk hamileliğim değil ,az cok biliyorum belirtileri ki ben yoğun yaşamıştım bir oncekinde belirtileri
Goğuslerim yeni yeni ağrımaya basladı bugun, jınekolog riski var demişti, yanlız akıntımda cok aşırı kokusuz,ama enfeksiyon olduğunuda soylemisti, doktorum onceden acaba omu etkiliyor gecikmesini, yoksa hamilelik riskim varmı?
Test yaptım negatif cıktı da erken biliyorum poztıf cıkması icin,ama cok sık yemek yemeğe başladım.Hafıften miğde bulantılarım oluyor ,ya biri bişey desin.Normalde adet oncesindeki goğus ağrılarım bir anda ve siddetli ağrı yapardı suan ise hafıf ama goğuslerimin heryerinde hissediyorum..
Lutfen konu acarken yada mesaj yazarken Turkce'mizi katletmeyelim.
Sevgiler.
KK Yonetim Adıvar