selam kızlar.allhım hepinizin bebeilerini sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş..

benim durumum komik biraz.doktora gitmek yerişne burdanda bi sorayım dedim. şole başliim etrafımdaki arkadaşlarım aile dostalrımız herkes benim hamile oldugumdan şuphe ediyr gobeğim baya bi belli die.50 kilo bi bunyede o gobek abartı duruo son zamanlarda dikkatlerini cekmiş bide aşırı iştahlı ve cok yiiyormuşum.duşnunuce evet oyle.kilo almayada başladım 3 gunde 3 kilo almışım 53 kiloya cıkmışım.neyse ben inanmasamda ısrarları uzerine gittim test yaptım daha idrarı damlatır damlatmaz tek cizgi cıktı.bunada inanmadılar kan testi yaptır diolar arkadaşım teste tek cizgi cıkıp 1 ay sonra kan testinde 2,5 aylık hamile oldugu cıkmıştı.
bende diorumki bulantım yok koulardan tiksinmyrm yani ne bilim gobeğim cıktı kilo aldm bide cok yiyorm die hamile olabilirmiyim bana sacma gelio.bole deyincede bulantı illa olcak die bişi yok ustune adet gormuş olabilirsin diolar.
daha 3 aylık evlityim cok erken ve cesaretimde yok ama olursada duşunmesi bile guzel eşim havaya bile girdi
sizcede sacma değilmi ?