Merhaba arkadaşlar,ben uzun suredir forumu takip ediyordum ama mesaj atmak bugun nasip oldu. Gectiğimiz birkac gun kabus gibiydi benim icin, yaşadıklarımı paylaşıp icimi hafifletmek, belki biraz da sizlerin de bu konuda kendinizi bir tartmanızı istedim. Evleneli daha 3.5 ay oydu ve neden bu kadar sıkıntı ediyorum kendime bilmiyorum. Resmen takıntı haline geldi. Regl gunume 1 hafta kala başlıyorum duşunmeye acaba bu ay hamile kaldım mı diye Evlendiğim Temmuz ayından itibaren reglim hic şaşmadı, her ayın 22 sinde geldi. Bu ay da Perşembe gelmesini bekledim gelmedi, hemen bi test yaptım evde, negatif sonra forumu okudum, yazılanlardan etkilenip kan testinde cıkar belki dedim, bu arada psikolojik midir bilmem, goğuslerimde ağrılar , sızlamalar başladı, kesin hamileyim diye şartlandım, cumartesiye zor dayandım, doktora gittim, doktor once ultrasondan bakıp bi boşluk gosterdi, hamile olabilirsin ama cok yeni, net gorunmuyo dedi, kan testime baktı, 1den kucuk yani negatif cıktı o da, ama gec dollenme olmuş olabilir, 5 gun sonra tekrar gel dedi, buna da kendimi oyle inandırdım ki, gec dollenme var diye duşunuyordum. Ama dun akşam uzeri kırmızıları gordum tuvalette dunya başıma yıkıldı sanki neden umitlendim boşa diye kızdım kendime once, sonra duşunun nasıl takmışsam kafaya, belki de yerleşme kanamasıydı bu diye duşundum ama hala adetim devam ediyor bugun( ne yazık ki hamile faan diilim, yine olmadı tutamadım kendimi, butun gece ağladımmafoldumben
Demek istediğim şu ki sanırım biyerlerde yanlış yapıyoruz, birbirimizin anlattıklarından cok etkileniyor ve cok kaptırıyoruz kendimizi benneyaptımki ben artık oluruna bırakmaya karar verdim duşunmemeye calışıcam, Allah hepimize hayırlısını versin inşallah...
Hepinize iyi gunler, hayırlı bebişler diliyorum...