Bundan 2-3 hafta once gezgin27 nickli arkadaştan toplu miktarda onaysız gmail almıştım. İlk actığım hesaplarda kurtarma maili olarak mailin aynısı yazıldığını zannediyodum bugun nedense icime bir kurt duştu ve kanalları kontrol edeyim dedim. Kanallardaki kurtarma mail adreslerinin, hesap adresleriyle aynı olduğunu fakat mail uzantısının hotmail olarak duzenlendiğini gordum. Bu durumu farketmemle 2 saatimi kurtarma maili duzeltmekle gecirdim ve hala kontrol edemediğim bazı mailler var. Ben bi hata yaptım başlarda dikkat etmedim ama siz dikkatli olun boşuna kurtarma maili değiştirmekle uğraşmayın. Bir insan neden boyle bir şey yapar bunu da anlamış değilim o kadar para veriyoruz bir de utanmadan kanallarımıza goz dikiyosun ayıptır. Madem kanallarımda gozun var soyle bana bi kac tanede sana kanal yapim nedir bu acgozluluk anlamadım ki. Buradaki o kadar insanın emeğini hice sayıyosun bu resmen hırsızlıktır. Alabildiğim kadar fotoğrafta aldım kanıtlarımda bunlar gezgin27 nickli uyeden mail alırken dikkatli olun.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.