Arkadaşlar, daha once de ayrı bi konuda paylaşmıştım yaşadıklarımı, Ekim ayında bircoğunun hamilelik belirtisi olduğunu sandığım bir cok şey yaşamıştım, ve bu şupheyle doktora gitmiştim( ama sonuc negatifti:gitme: ) sonrasında gec de oysa adet oldum fakat bir cok şikayetim kesilmedi, en onemlisi de goğuslerimdeki şişlik ve sızlamaydı, son zamanlarda buna bir de goğus uclarında catlamalar ve beyaz goğus akıntısı eklenince tekrar doktora gittim ve hormon tahlili sonucunda doktor bende hipoprolaktinemi olduğunu, yani prolaktin (sut hormonunun) aşırı salgılandığını soyledi :sinifsinif: bunu duşurmek icin ilaclar verdi, yalnız internetten yaptığım araştırmalara gore prolaktin hormonunun aşırı salgılanması gebeliği engelliyormuş

acaba bunun icin mi hamile kalamıyorum diye duşunmeye başladım

sanırım bu olay doğumdan sonraki donemde sut koruyor dedikleri şey gibi bir durum, bendeki sut de beni mi koruyor yani

daha once kendisine boyle bir tanı konulan var mı aranızda, bu tedavi ne kadar surer, tedavi suresince gebe kalamaz mıyım acaba, cok tedirginim:sinifsinif: doktor cok ciddi bişey değil dedi ama icim rahat etmiyor bir turlu

bi de size sormak, deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum

bana yardımcı olur musunuz