bayanlar merhabalar,

ben de sizler gibi bebek icin yanıp tutuşanlardanım. 16 aydır deniyoruz ama henuz nazlanmakta bebişimiz...

benim evlenmeden once periodlarım cok duzenliydi 28-29 gunde bir şaşmadan gelirdi ama evlenmeden birkac ay oncesinde bir şaştı ki bir daha da nadiren 28 gunde bir oldu.
son 6 adet tarihimi kaydetmiştim sizlerle de paylaşmak isterim:

(ilk kaydettiğim regl) 26.04.2009
(2. kaydettiğim regl) (38 gun sonra) 03.06.2009
(3. kaydettiğim regl) (35 gun sonra) 08.07.2009
(4. kaydettiğim regl) (29 gun sonra) 06.08.2009
(5. kaydettiğim regl) (26 gun sonra) 01.09.2009
(6. kaydettiğim regl) (32 gun sonra) 03.10.2009

acıklayıcı olmaya calıştım umarım anlaşılır olmuştur donemlerim. bu duzensiz periodların ortalaması da 32 gun gibi birşey cıkıyordu o yuzden bu ayın 4'u gibi bekliyordum ama kanamam olmadı hala daha bekliyorum. bu arada bu ay ilk defa cok anlaşılır bir şekilde yumurtlamamı hissettim ekimin 18'inde yumurtalıklarımda hafif bir ağrıyla beraber jel kıvamında şeffaf akıntım oldu. aradaki donemde cok dikkat etmedim ama akıntım hala farklı yoğunluklarda devam ediyor afedersiniz dun butun gun camaşır değiştirmek zorunda kaldım surekli bir ıslaklık hissi vardı, bugun dune gore daha az. anlayamadım acaba adet donemim geliyor mu yoksa bebiş icin umutlanabilir miyim? daha onceki sayısız deneyimlerim yuzunden artık testi mumkun olabildiğince ertelemek istiyorum cunku aylardır o tek cizgiyi gore gore cok yıprandım artık istemiyorum, cok zor olsa da beklemeye calışıyorum.
bu arada ara ara ozellikle eğilip kalktığımda bel ağrım da oluyor ve goğuslerim yaklaşık 4-5 gundur falan oldukca şiş, hicbir adet donemimde goğuslerimin şişmesi beni bu derece rahatsız etmemiş ve acı vermemişti ama bu ay nedense boyle. kendimi fazla dinleyip de cok da umutlanmak istemiyorum cunku sonunda negatifi gorunce cok uzuluyorum.

siz ne dersiniz bayanlar aranızda benim yaşadıklarımı yaşayan varmı? ya da bana ne yapmamı onerirsiniz?