Amerikali sadece paraya ve maddiyata dayali hayatindan bikip usaninca herseyi satip savmis, Hindistan'a gitmis. Memleketin kus ucmaz kervan gecmez bir kosesinde yasayan, sohretini duydugu bir gurunun kapisina dayanmis. Yalvarmis, yakarmis ve sonunda esigi asmayi basarmis. Guru, otlardan, samanlardan yapilma bir kulube gostermis Amerikali'ya. 'Burada inzivaya cekileceksin' demis. 'Kimseyle gorusmeyeceksin, kimseyle konusmayacaksin, su ve ekmekle yetinip tefekkure dalacaksin!..' On sene gecmis. Guru, on sene sonra bir gun Amerikali'yi yanina cagirtmis: "3 kelime soyleme hakkin var. Seni dinliyorum!" Zar zor konusmus Amerikali: - Karnim cok ac! "Gunluk tayinini biraz artirin!" demis guru ve kulubesine geri gondermis. Bir on sene daha gecmis. Tekrar yanina cagirtmis: "3 kelime soyleme hakkin var. Dinliyorum!" - Yatak cok sert! "Altina biraz daha saman ilave edin!" demis, kulubesine geri gondermis. Bir on sene daha gecmis, guru, bir kez daha yanina getirtmis Amerikali'yi. "3 kelime hakkin var. Dinliyorum!" - Evime gitmek istiyorum! - S..tir git ulan nereye gideceksen! Zaten geldiginden beri vir vir vir, devamli sikayet...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- vırrr vırrr!!!!