Yarın regl gunum....
3 yıllık evliyim. 2,5 yıldır bekliyorum.
1,5 yıllık uğraştan sonra gectiğimiz yılın kasım ayında hamile kaldım ve 2 aylık bir duşuğum oldu.. duşukten sonra 3-4 ay korunduk. ve hala

tık yok
ve ben her ne kadar zihnimi dinlendirmeye, duşunmemeye calışsam ve sabırla beklesemde regl gununu, O BUYUK GUN geldiğinde yine sabırsızlanmaya yine korkmaya başlıyorum...
Bu ay kendimi dinlemekten vazgecmiştim, belirti olsa da gormezden geldim hep... Bircok ayda olduğu gibi fos cıkacaktı cunku

hep şu sozu tekrarladım 1-2 haftadır "SEN CEKıLıRSEN ARADAN, TECELLı EDER YARADAN..." Evet belki de tam teslimiyet olamayışımdandı bu huzun dolu sabırsız bekleyişlerim.. Her ne kadar Herşeyin Mevla'dan geldiğini , zamanı gelmeden hicbirşeyin var olmayaşını ve O'nun herşeyde bir hayır yarattığına iman etsemde tam bir teslimiyet icersine giremeyişimdi belki de Rabbimin bana hediyemi gondermeyişi.... Artık bu ay'dan itibaren tam teslimiyet olma yolunda ilerlemeye gayret gostereceğim inş... Lakin bunu Rabbimden hediyemi almak icin değil, boyle yapmamdan Rabbimin razı olacağını bildiğim icin yapacağım inş...