1.5 yaşında kızım var ve calışıyorum.Şimdiye kadar kendi evimde annem baktı,haftasonlarıda evine gitti.İlk başlarda bakarken cok zorlandı kızım surekli ağlayan,surekli yanında isteyen biriydi.Bana gore şimdiki bu zamanları en guzel zamanları annem yine zorlandığını soyler.Neyse kayınvalidemde kızım 3 aylıkken calışmaya girdi ilk başlarda yani kızım 1 haftalıkken annemle bizdeydiler surekli gitme cabasındaydı veya bir iş yapsa ay yoruldum,oldum der her zaman (genc biridir bu arada cok yaşlı değil,cok yaşlı olduğunu duşunenler olabilir diye belirtmek istedim).
Bir de temiz değil kapıya cop bırakıcak yağlı elleriyle dokunur ben ise onun arkasından temizlemeye calışırım veya kirli elleriyle prizlere dokunur prizler leke olur arkasından silmeye calışırım.Yattığı carşafları fln toplamaz direkt cocugun yanına gıderdi sorunca toplucaktım olurdu boyle boyle şeyler.Benim bebekle ilgilenmem gerekirken iş yapan ben oluyordum.Zaten bircok şeyler olduğundan dolayı kavga yaptık kusluk fln oldu her neyse.
Şimdi işten cıkarmışlar.Annemi dinlendirmek icin arada cocuğumu onamı baktırsam diyorum kendi evimde.Fakat aklım kalıcak biliyorum cok telefonla ilgilenen biri ve de temiz biri değil.Annem cocugum konusunda benden titizdir.Annem de 1.5 yıldır yoruldu diye baktırayım arada diyorum. Siz olsanız ne yapardınız ?

EDİT : Ben lohusalık zamanından bahsettim şimdi demiyorum temizlik yapsın diye.Lohusalık zamanında sonucta yardım icin geliyorlar benim bebeğe bakmam gerekirken o ilgileniyodu ben iş yapıyodum