Selam arkadaşlar.
Oğlum 1 ay sonra 4 yaşını doldurmuş olacak. Bu hafta yarı ozel kreşe başladı, yarım gun oğlenci olarak gidiyor. Şuam 2 sorun var.
1.oğlumun kreşe gitmek istememesi, okula girerken ağlaması, girdikten sonra sınıfta durmayıp okulun icini dolaşması, kuralları dinlememesi
2. Ben kreşe başvuruyu 29 ekimden once yaptım, sınıfı tanımak amaclı ve oğretmen ile tanışmak icin sınıfa girdim, oğretmen hoşgeldiniz dedi, sonrasında da 29 Ekim calışmaları arasında nasıl ilgileneceğim dedi, bende 29 ekimden sonra getirebilirim dedim. Oyle anlaştık ve bu pazartesi oğlumu okula goturdum. Bazı nedenlerden dolayı 4 saat değil de 2, 5 saat kaldı okulda. Alışana kadar boyle olacak. Pazartesi oğlumu almaya gittiğimde oğretmen başladı şikayet etmeye, uyumsuz dedi, sınıfla alakası yok dedi, tam gun oyun grubuna verin dedi, daha ilk gunden boyle soylemesi hevesimi kırdı. Şimdi hala uyumsuz diyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, oğluma mı uzuleyim yoksa oğretmenin sert ifadeyle bunları soylemesine mi uzuleyim. Zaten sosyalleşsin diye gonderiyorum. Toplumda nasıl davranacağını oğrensin diye gonderiyorum. Cok hareketli ve korkusuz bi cocuğum var