Kizlar nasip olursa kizim icin mevlut okutacagim ama ikram konusunda kararsiz kaldim.
Esim akika kurbani kestirmisti dogdugunda o eti mevlutte dagitiriz dusuncesiyle dolaba koydu ki ben hemen dagit eve sokma daha mevlude var etin tadi degisir dedim (koyun eti bence kokuyor ve durdukca kokunun agirlastigini dusunuyorum kokudan dolayi ben yiyemiyorum koyun eti) ama beni
dinlemedi. Simdi bir hafta gibi kisa zaman kaldi cagiracagim kisiler 60 kisi ve sadece 6 kisi onun ailesinden benim ailemdekiler koyun etini yemiyor bir onunkiler yiyor. Esime gore gelen umdugunu degil buldugunu yer tamam da ya cope giderse tabakta kalanlari sahsen ben atan biriyim kasigi degdimi vs diye dusunene kadar atmayi tercih ediyorum o eti de boyle cope atarsak yazik gunah artiktir diye dusunup baskasina da yediremem. Ee dagitirken sormakta olmaz.
Esimi aslinda tavuklu pilava ikna ettim ama kendimi ikna edemedim aklim hep o kurbanda zamaninda dagitsa ne olurdu sanki birine versek hemen tuketmesi lazim mevlutte ek olarak tadimlik dagitsam diyorum hem tavuk hem kavurma sacma olur gibi ne yapicam bilmiyorum.