Merhaba hanımlar, umarım gunleriniz guzel geciyordur.
Evet aynen başlıkta gorduğunuz gibi. Hayatım 1 dakikada alt ust oldu. Tepetaklak. Kendimi boşlukta hissediyorum cok fazla. Nedenini anlatayım hemen. Benim canım, iki gozumden sakındığım sevdiğim dediğim insan bir misafirlik ziyareti esnasında nobet (?) gecirip yere yığıldı. 1 2 dakika bilinci yerine gelmedi. E adam fayansın ustune duşunce o esnada kaşı da patladı. Neyse ne yaptıysam hastaneye gotruremedim. Ondan 2 gun sonra benim randevum vardı, ancak o zaman gideceğini soyledi. Yoğundu, hayatından sanki cok daha onemliymiş gibi. Neyse o gun gittik. Once tomografi cekildi, sonra apar topar yatışı yapıldı. Bir gun kaldık. Bunun sonucunda beyninde 6 cmlik buyuk bir kist ve kemik buyumesi cıktı. Beyin cerrahına gonderildik. Tabi doktorun konuşması daha da yıktı bizi. Doktor buyuk bir kistinin var olduğunu ve zarar gorduğunu soyledi. Normalde ameliyat soz konusu olmayıp sadece takip gerekirken bizim durumumuzda tam tersiymiş. Ben dayanamadım Capaya, Gataya goturdum rica minnet. Orada da aynı şeyi soylediler. Hatta herhangi bir ufak kafa darbesi anında beyin kanaması riskinin cok yuksek olduğunu ve bayılma nobetlerinin bu kiste bağlı olabileceğini soyledi. Bizimki ancak o zaman olayın ciddiyetinin farkına vardı. Ama bu ameliyatın riskleri de cok, beyin kanamasının riskleri de. Olacağı varsa bir şekilde olur ameliyat icin ne gerek var diyor. Ama şoyle bir durum var, kendisi surekli dağ başında dağ tepe gezdiği icin buyuk risk altında. Ufak bir travma beyin kanamasına sebep olabilir. Beyin kanamasının risklerine girmek dahi istemiyorum. Şimdi sizden bir isteğim var, bu olayları yaşayan, yakının başına gelen dıdısına birşey olan ne varsa lutfen soyleyin. Ve mumkunse koklu devlet (Capa, Gata, Numune gibi) hastanelerinden doktorlar onermeniz. Yardımlarınızı bekliyorum. Belki sizin verdiğiniz bir isim bir insanın hayatını ona geri verebilir, teşekkur ederim.