Baştan belirtmeliyim ki bu konuda maddi hicbir beklentim isteğim yok beni yanlis anlamanızı istemem cunku gercekten artık karar vermek istiyorum

Ben şu an 22yasindayim universiteden yeni mezun oldum. Universite 1.sinifta sevgilimle tanıştık araya bı donem ayrıldiki ama hala beraberiz. Benim sorunum onu seviyorum ama o baştaki gozumun kapaliligi heyecanım hic kalmadı. Cunku hayattan beklentilerimiz yaşamak istediklerimiz biraz farklı tabi ben baştaki o aşkla hem gormedim hemde onemsemedim. İlişkimizin başından beri hediyedir surprizdir romantiklik ben zorlamadan asla bişey gormedim ama lafta okadar guzel konusurki her şeyin meslek sahibi olunca olacağını falan soyler hayaller kurarız en ufak şeyden sevimlilik yapar falan ama 4senedir sadece bu lafta. İstediğim hediye falanda değil bir iki romantik duşunulmuş ugrasilmis an yani. Taa ilk tanıştigimizda bile bunu anlattım aklına gelmediğini bunların sorun olamayacağını soyledi hep ama haklısın da dedi bende hep bekledim. Hic yasamadim bilmiyorum falan dedi O universite ortamında ki bende cok sosyal biri olmama rağmen ne bir konsere gittik ne bir eğlence yeri vs hep ben dile getirdim gideriz der falan gecistiriri yemeklere gideriz ardından cafe arada bir sinema. Kalabalık sevmez. Sanki 22yasinda icimize emekli oturmuş gibi hissediyorum şimdi mezun olduk iş arıyoruz tabi ona gore herşey tamam kesin evlenicez cunku aramızda konuşma sırasında veya yanyana sorun yok. Ama bunlar beni oyle soğuttu ki artık yapsada icinden gelmediğini bildiğim icin mutsuzum . Oda ben mutsuzum diye surekli niye niye diyo kac kere bunları konuştuk ona rağmen anlamış değil. Uzun sure paradan mi falan acaba dedim hesaplara ortak oldum vs ki arabasi falanda var beni evim dışında bir yere bırakmaz dort senedir yani etraf semtler dışına bişey olur babam kızar diye cıkmaz ama sorsam kendimin olsa oyle yapmam der mecbur bende susarim. İşin kotusu o bunları sorun gormediği icin asla derdimi anlatamıyorum anlatsam da tamam diyo ama dakikasında unutuyo. Bende boyle sacmasapan bı noktaya geldim cunku istediğim şeylerin parayla işle alakası yok etrafımızdaki bunları yasayanlar herkes oğrenci yani cunku ki kız halimle bircok şey yapmaya calıştım gorsun diye. Olmadı. Bunalr dışında bir sorunumuz yok guleriz konsuuruz cok iyi biri cok iyi niyetli yani insan olarak cok duşunceli benimde ustume duşer tabi bende onun cokda seviyor biliyorum ama bu kadar seven niye bu kadar duşuncesiz isteksiz asosyal olur bilmiyorum. Bu şekilde mutsuzum yıllarca bunlar en sonki meseleler onemli olan iyiliği sevgisi diye kendimi torpuledim ama hevesim kalmadı hicbiseye Şimdi son doğum gunumde kavga edince ayrildim. Oda ayrılmadığimizi falan soyluyor hala. Uzun oldu kusura bakmayın şimdi sizce napmaliyim