İncelemenin coğu kısmını izledim. Soruları duzenli hale getirecek olursam:
1. Hangi oyunları calıştırabileceğini hangi sistem ozelliklerine bakarak anlayabilirim.( Bilgisayarın ekran kartına bakıyorduk oncu olarak mesela bu tablet icin neyle neyi karşılaştıracağız oyunun sistem gereksinimleri ile.)
2. Bu arada Counter-Strike Source multiplayer olarak oynanıyor mu? Bu tablette sıkıntı olur mu?
3. Aldığımda benim 4 yılımı karşılar mı? (Oyunu, dersi, programı, interneti...) Veya kac yılımı cok rahat cıkartır?
4.Mesela oyunu yukledin(herhangi bir oyun mesela Dota), guncelleme geldi. Sistem gereksinimleri artıp, calıştıramama gibi bir sorun ile karşı karşıya kalma ihtimali var mıdır?
5. Dota'dan sonra calıştıracağını umuyorum ama Warcraft III Frozen Throne calıştırır mı? Eski bir oyundur. Ama oynanmaya yıllarca devam edecek bir baş yapıttır. Ve Dota 1'de ki heroların hepsi neredeyse burada ki karakterlerden alınmadır. Ozel olarak bu oyunu soruyorum.
6. Wifi cekim gucu nedir? En fazla kac oda oteden cekebilir?
7. Wifi dışında gidip mesela Turkcell Vınn(veya diğer operatorler hangisinin fiyatı uygun ve kullanıcı memnuniyeti fazlaysa) ile bu laptop gorunumlu tablete internet sağlayabilir miyiz?
8. Minimum kac saat dayanır( Diyelim şarj bitene kadar oyun oynadık)?
9. Şarj takılıyken kullanabilir miyiz? Baktık tabletten cok masaustu olarak kullanmaya başladık. Şarj dayanmıyor. Şu an kullandığım laptop gibi surekli şarjda kalabilir mi? Bir tehlikeli durum soz konusu mu(batarya patlamaları gibi)?
Sorularım bunlar. İncelemeyi yapan Recep Baltaş ve Ali Gungor olduğu ve tabi ki incelemeyi yapmadan once de uzun bir sure kurcaladıkları icin en iyi cevabı ikisinin vereceğini duşunuyorum.
Konunun amacı: Tableti tanımak, ihtiyac olduğunda hangi urunu alsam diye hazırlıksız yakalanmamak.
İlginiz icin şimdiden teşekkur ederim...
Bu arada inceleme gercekten guzeldi. Ozellikle tavla oynamanız cok hoştu. Soylemeden gecemeyeceğim Ali Gungor'un yaptığı koltuk altı muhabbeti iyiydi ama onu yenilen tarafa yaptırılıyor. Yenilse bile kendi koltuk altına alınmaz. Rakip sıkıştırır.