İyi akşamlar arkadaşlar artık cok bunaldığım kimseye derdimi anlatamadığım icin bu başlığı actım

annem liseden beri beni kendi istediği gibi yonlendirmeye calıştı, aklıma yatanları uyguladım yatmayanları uygulamadım. Universite sınavını ilk girişte kazandım ve muhendislik okudum. Kazandığım gunden itibaren sorun cıkardı kendi istediği mesleği yazmadığım icin. Okul bitene kadar devam etti, iş bulamazsın beceremezsin yapamazsın gibi soylemleri devam etti ve ben mezun olur olmaz 1 ay sonra iş buldum. Anneme iş buldum anne noldu dediğimde goruruz kac ay calışcağına dedi 3 senedir aynı işimde calışıyorum... her konuda beni eleştirir 27 yaşındayım şu yaşıma kadar saclarımı okşadığını gormedim. Onun huyuna gidersem benden iyi evlat yok gitmezsem benden kotu kız evladı yok. Şuan ki problememiz erkek arkadaşım. Kendi istediği kişiyle goruşmedim ( istediği kişide benimle aynı meslekte ve annem her zaman mesleğimi kucumserdi)hep bir bahanem oldu farklı şehirlerde olduğumuzu soyledim, turlu turlu bahaneler buldum ve asla istemedğimi net bir şekilde belirttim. Ama şuan goruştğum kişi de yaşadığım şehrin dışında.Annemse noldu şehirden dolayı benim istediğimle goruşmedin gittin başka şehirden buldun diyor mesleğinide kucumsuyor, onu asla istemiyorum benim senin gibi kızım yok git onların evine annesi annen olsun ablası ablan olsun gider onlara hizmet edersin kole gibi vs diyor bense annemin rızası olmadan evlenmek istemiyorum. Erkek arkadaşım cok ciddi hemen tamam desem gelip isteyecekler bende cok istiyorum ama annem bu şekilde tepkiliyken asla yapamam ne yapacağımı bilemiyorum...