Kv,kp kişisiyle bende eşimde asla goruşmuyoruz. Asla affedemeyeceğim şeyler yaşattılar ve hala her fırsatta gerek namusum gerek ailem hakkında akla zarar iftiralarına maruz kalıyorum. Ama umursamıyorum kapımı ortuyorum ne halleri varsa gorsunler modunda takılıyorum. Eşimle hala uğraşmaya devam ediyorlar ve o dayanamıyor coğu kez tartışıyor gorduğu yerde soruyor. Hala altlı ustluyuz fakat artık bedava oturmuyoruz . Onca şeyden sonra hala evimizde oturuyorlar demesinler diye kira şeklinde aydan aya para yatırıyor onlara. Hala bu evden cıkmamız biraz zor o yuzden bu şekilde idare ediyoruz.
Şimdi asıl sorum şu, bu bana turlu kotulukler yapan adam kızılay da sozde gonullu calışan. Ama oraya gelen etiketli temiz ne varsa alıp evine getiriyor , torbalarca elbise ayalkabı getirmişliği var, karı koca gidip secip geliyorlar. Daha once vermeye calıstılar bize, eşimde bende ; yetimin oksuzun hakkına ihtiyacımız yok gunahına girmeyiz dedik almadık. ( kurbanlık kavurma , erzak kolilerini de aynı şekilde cekip getiriyor).
Gecen gun sabah bir yerde geliyordum beni apartmanda gordu. Bu aylar sonra ilk karşılaşmamız kp le. Gorunce gormezden geliyor cevap vermeden gitmeye devam ediyorum ben. Sanki arada hic i şey olmamış gibi
- kızılaydan cok guzel bebe kıyafetleri getirdim buna gore ( buna dediği kucagımdaki oğlum) getiriyim size dedi , ihtiyacımız yok kıyafeti cok fazla getirme istemiyoruz dedim . Ben eve cıktım iki dudagımın arasında soylene soylene o da evine girdi. Bi kac dk sonra kapı caldı ,eşim actı elinde poşete basmış getirmiş. Eşim kızdı bi daha getirme dedi o poşeti lapı arasınam iceri atıp gitti. Uzamasın diye geri goturmedim o an en azından ihtiyac sahiplerine veririm dedim. Ve bu arada aynı ustten 4 tane falan bildiğiniz dağıtmalık icin gonderilen kıyafetler. Etiketliler diye bize hediye geldi yalanı atıyorlar.
Huylarını cok iyi tanıyorum, bana aylarca cehennemi yaşattı bu insanlar , daha onveki konularımda da var yapıştımı cıkmayan herkesle duşman , adete yuruyen yalancılar. Eşim dahi sildim artık diye tek cırpıda soyleyebiliyor.
Su an bu kıyafetler hala evde duruyor ve benim icim icimi yiyor, goturup kapılarının onune koyasım var,cunku queenkingg bunları kabul etti demekki bizimle iyi diyip bir sonraki hamle gelecek , tekrar aynı şeyler yaşanacak.
Ne yapmalıyım goturup ayakkabılığın ustune bırakıyım mı ? Hayrıma birine veriyim desem su an etrafımda kucuk cocugu olan kimse yok oyle, galiba başıma bela olmaları fikrinden aşırı bıktığım icin size danışmak istedim.