Merhaba kızlar
Oncelikle belirteyim; bu gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi gunu hemen iş bul kendine okumuşsun calış cocuğu halası baksın diyen kişiler ben cocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tum sulalerine yayıp surekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu soyleyen kişiler, kızım deli gibi bana duşkun olsada halasını annesibden daha cok seviyo diyen kişiler, arkamdan surekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyo
Sabah kızımın uyanmasıyla kalktım eşimin de odasını kilitledim ki kızım girmesinde uyanmasın diye, 12 oldu kahvaltıya gectik. Eşimin teyzesi ve kocası cok yakınımızda oturuyor ve yeni taşındık buraya markete giderken bizi arıyorlar ve acmıyoruz telefonu tabi eşimede ben actırmıyorum, cat ararken kapıyı caldılar kapıdalarmış. İceri buyur etmedim sormadan iceri de girdiler e evim de cok derli toplu değildi yani. Ben sinir oldum fazlasıyla 5 dk oturup kalktılar bnden yuz bulamayınca herhalde. Neyse biz kahvaltı ya geri gectik ama sinirden kuduruyorum bn konuştukca eşim sadece e bn biliyodum geleceklerini boyle cat kapı demiştim diyor. Neyse bn annesini arayıp şikayet ettim diye eşim kudurdu iyice beni hırslandıracak ağır laflar soylemeye başladı baya hatta hala susmuyo baya kavga buyudu. Şuan artık hakaretlerini kaldıramıyorum bana saldrmasını kaldıramıyorum. Bnm en cok zoruma giden bn sinirliyken beni iyice hırslandrmaya calışmas. Ne yapıcam bilmiyorum tek aklıma gelen boşanmak artık ...