- Kanallarımı acarken kendi geliştirdiğim yardımcı yazılım vasıtasıyla gercekleştiriyorum.

- Tamamiyle gercek isim,soyisim,doğum tarihi,cinsiyet ozellikleri giriliyor. *amerikan isimleri.

- Şifreler rakam ve harflerden oluşmaktadır. Alacak kişiye kolaylık sağlaması acısından belli bir oruntuye sahiptir.

- Telefon onaylamaları 3cx ile yapılmaktadır. Her maile tek numara kullanıldı. (Arada kacanlar vardır belki )

- İsim soyisim olarak kanalınız ve google+ profiliniz acılır.

- Kurtarma maili oluşturma gereği duymadım.

- CCleaner Business Edition yazılımı ile cerezler ve atık dosyalar temizlenir, modeme res atılır, IP değiştirilir.

- Android değildir.

Actığım kanalları kendim de kullandığımdan dolayı aşırı spam yapılmadığı surece kapanacağını duşunmuyorum. Burada kesinlikle kapanmaz gibi ifadeler kullanıp insanları yanlış yonlendirmekte istemiyorum ne yalan soyleyeyim. Forumda bu sebeple mağdur olan cok kişi var.

Video atılmadan kapatılan kanal olursa gerekli tanzimi yaparım.

Başka işlerimde olduğundan dolayı vaktim el verdiğince kanal acıp stok guncellemesi yapacağım.
Her bir kanal txt dosyasına ornek;
[email protected] 12xxxxxx https://www.youtube.com/channel/UCa_XqIxxxxxxdoCg7aIxxx biciminde işlenmiştir.
Dosya teslim edildikten sonra SHIFT-DEL ile Harddiskin tozlu sayfalarına gonderilir

ONAYSIZ KANALLAR
STOK : 0 ADET 0,60 TL