Sakal Traşı Olduktan Sonra kanayan Yerine Kucuk Kağıtlar Yapıştırmak Dişlerini Gazoz Acacağı, Fındık ve Ceviz Kıracağı Olarak Kullanmak Plastik Yoğurt Kaplarını,Saksı Olarak Kullanmak. Tem Yolunda Ayağı Yorulmasın Diye,Gaz Pedalına Kiremit vb.Ağır Cisimler Koymak. Birinci Telefon Zili Caldığında Telefonun Başında Dikilmek,2.Kez Calmasını beklemek. Ruzgarlı Havada Kuller Ucmasın Diye,Kulluğe Su Dokmek. Corabının Kirli Olup Olmadığını Anlamak İcin,Burnuyla En az 2 kere Koklamak Beton Doktukten Sonra Bir sanat Eseri Yapmışcasına,Beton Kurumadan İsim İmza Tarih gibi yazılar yazmak. Tupun Gaz Kacırıp Kacırmadığını Anlamak icin,Kibrit yakıp bakmak. Kulağını Orgu yada Kalem şişiyle karıştırmak. Cebinden Cıkardığı Paralardan En Eskisini Bulmak ve Odemeyi Onla yapmak. Kredi Kartının İşlevsel Bolumu Zarar Gormesin Diye Bantla yapıştırmak. Ancak Bir Turk,Bulmacasını Başkalarına Sora Sora Cozebilme Beceresini Gosterip,Kendisi Cozdu Diye Sevindirik Olabilmek. Aracın Sinyal Lambarı Dururken,Elini Camdan Cıkartarak ''Donuyorum'' İşareti yapmak Nezle Olunca Tuvalet Kağıdını..uzun Bir Şerit Yaparak Kullanmak.. Alıntı Değildir.Tamamen kendim Yazdım.
Beğenenler Teraziyi Bilir