Biraz once test yaptım bugun beklenen adet gunumdu ve sonuc daha ıslanırken cift cizgi olarak cok net bir şekilde belirdi... Daha once 2 kez kimyasal gebelik yaşadım..12 aydır uğraşıyorum ve bu tam 12. ayımda oluşan mucizem benim.... Binlerce kez şukurler olsun... Allah'ım bu kez hayırlısı ile sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Herzaman sayfalarda belirti aradım. Kimsenin bizi anlamadığını ve sadece bel ağrısı, kasık ağrısı, halsizlik ve benzeri şeyleri yazdıklarını goruyordum. Bende niye olmuyor diye hayıflanıp duruyordum..
Gelelim benim yaşadığım belirtilere mumkun olduğunca ayrıntılı yazmaya caışacağım. ınşallah sizlere yardımcı olabilirim.
Son bir haftadır goğuslerim normal bir şekilde sabahları kalkınca daha belirgin olmak uzere sanki ağırlaşmış gibi geliyordu ve goğuslerimin dolgunlaştığını uclarının da dışarı doğru cıktığını farkettim. renginin koyulaştığını soyleyemem esmer olduğum icin ya farkedemedim yada henuz koyulaşmadı.ben kendimi surekli izliyordum.Bitmeyen bir akıntım var. surekli ıslağım ha bu gun adet olurum ha yarın diyip duruyordum.kasık ağrısı kasık ağrısı zannederdimki tamda bacakla vajinanın arası ağrıyor. oysaki yumurtalığımın olduğu yer ağrıyordu tatlı tatlı hissettiriyor ama canımı yakmıyordu.gobeğimin 4-5 parmak altında sağ bazen de sol tarafta.Biraz once belimde inceden bir ağrı hissettirdiki bugune kadar sadece 1 kez belim ağrımıştı. calıştığım icin farkettiğimi duşunduğum uyku problemim var. kalkmakta cok zorlandım.oysaki hemen kalkarım.iştahımda bir değişiklik yok bacaklarım ağrımıyor. en onemli olduğunu duşunduğum belirtim ise vucut sıcaklığım surekli 36.5 ve uzerinde olması 36.9 şimdilik olcebildiğim en yuksek sıcaklığım.
sizden ricam gercekten 12 ay dolmadan gereksiz ilac yuklemeyin vucudunuza.Allah'ım herşeyi en guzel şekliyle ayarlıyor zaten ,siz herşeyi O'na bırakın yeter. birde netten bakıp bulabileceğiniz yumurtlama gununuze 5 gun daha ekleyip 2 gunde bir calışmalara devam edin..adet bitiminden itibaren ben oyle yaptım. Şukurler olsun mutlu son ... Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama yardımcı olmak icin aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Kendinize iyi bakın herkese sevgiler...