Oyunun bir apk birde obb dosyası var.
Normal bir oyun atma şekli tabletteki android / obb klasorunu bulup buraya hem apk yi hem obb dosyasının atılıp apk ya basıp oyunun kurulmasıdır. Fakat 2 sorunum var :
* Obb klasoru icerisine dosyayı atmaya calıştığımda " kopyalanamıyor aygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir. >kopyalamayı durdur. >Bu dosyayı atla " şeklinde bir hata geliyor. Hatta şunun aynısı :

Bu sorunun aynısı Ta bu konudaki gibi bir arkadaşta da mevcutmuş. Sorun tıpa tıp aynı ama cozum farklı.
Burada arkadaş ES Dosya yoneticisiyle birşeyler yapmamı istemiş ama denememe rağmen olmuyor. Ya da ben yanlış yapıyorum cunku bir turlu oyunu yukleyemedim.
* İkinci sorun ise herhangi bir oyunu yine bu tur bir şekilde yuklediğimde bana oyunun boyutu kadar download yaptırması. Yani orn : fifa 2014 oyunu 1.2 gb ve oyunu yuklediğimde ve aca tıkladığımda 1.2 gb lık indirme yapıyor. Bu diğer oyunlarda da gecerli.
Sizlerden isteğim, oncelikle tablete nasıl oyun yukleneceği / apk ve obb dosyalarıyla ne yapılması gerektiği / ve yukarıda yazdığım sorunların cozumu.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkurler ...