Sevgilim iyidir,hoştur,sadıktır,durusttur,zor zamanlarımda yanımdadır vs.. Ama aşırı ilgisiz en basitinden ona ne anlatsam bu beni ilgilendirmiyor,bunu bana niye anlatıyorsun der,kendisi de cok kıymetli bilgisayar oyunundan başka bir şey anlatmaz.Boyle olunca da nasılsın,naptından ote muhabbetimiz olmuyor.Universitede 3 sene boyunca beraberdik imkanlar olmasına rağmen haftada 3 kereden fazla buluşmazdık onda da genelde ben trip attığım icin buluşup 1 saat durup evine geri gitmek icin dakika sayardı,kıyafetlerimi hep eleştirirdi ,cok uzulurdum neden benimle buluşmak istemiyor diye.Mezun oldum 4-5 aydır ayrıyız bir seneye yakında goruşme imkanımız yok.Ozledim diyor surekli ama yanyana oluncada ilgilenmezdi.Duşunsenize sevgilinizin yanına suslenip puslenip gidiyorsunuz sizi beğenmiyor başka kızları ornek gosteriyor boyle yapa yapa benimde hevesim kırıldı,hicbir heyecan hissetmiyorum.Ustelik instagrama fotoğrafımızı bile koymuyor benim icin yaptıkları olmasa,ailesiyle vakit gecirmem icin ısrarcı olmasa beni sevmiyor derdim.
Cok guzel,cok sexi vs.. değilim ama genede guzelim cekiciyim hicbir cabam olmamasına rağmen etrafımda cok fazla erkek vardı cok fazla benimle flortleşmek,sevgili olmak isteyen ilgilenenler oldu.Aralarında bana gercekten değer veren, iyi insanlar olan,cok yakışıklılar benim de gercekten sevebileceğim vardı bunlardan bir tanesiyle ufak bir ayrılık donemimizde buluştum ama aramızda hicbir şey olmadan kestirip attım.Biraz alışkanlık biraz sevgi birazda korkudan hep sevgilimle barıştım diğerleriyle hic ilgilenmedim.Bunu şundan dolayı anlatıyorum sevgilim benimle ilgilenmezken beni surekli eleştirirken başkalarının heleki yakışıklı birinin (kesinlikle yuz verme-aldatma gibi durumlarım olmadı) benimle ilgilenmesi cok hoşuma giderdi.
Şu sıkıntılı donemim gecsin,işe başlayayım ayrılmayı planlıyorum ama korkuyorum da.25 yaşından sonra başkasını sevebilir miyim ? Başkası beni sever mi? Yeni birine guvenebilir miyim ? Sevgililerinin arkasından başkalarına yazan erkekler oluyor cunku.Siz uzun ilişkinizi bitirip yeni biriyle mutlu olabildiniz mi ? olduysanız paylaşır mısınız ? Uzun oldu ama okuyanlara teşekkur ederim.