Merhaba hanımlar
5,5 yaşında bir kızım var ve 3 yaş civarıydı bir iki kez anne benim başka annem babam vardı biliyomusun demeye başladı nasıl yani kızım dedim sizden once başka annem ve babam vardı isimleri ayşe ve Murat tı dedi biz koyde yaşardık dedi onceleri pek ciddiye almadım cizgifilmlerden etkileniyor hayal kuruyor falan dedim şimdi 5 yaşında bu konuyu kendi acmıyor ama hala sorduğumuzda konu hic değişmeden anlatabiliyor yaşadığı koyu annesini babasını kendisini onların olduğune ve sonra bizim cocuğumuz olarak doğduğunu idda ediyor inatla soruyorum karmaşık şekilde fire verirmi afallarmı acaba hayalmi kuruyor diye hic taviz vermeden aynı şeyi şaşırmadan anlatıyor şaşırıp kalıyorum kimileri reankarnasyon falan diyor ama ben mantıkende dinende bu konuya inanmıyorum ozellikle boyle bişeyle karşılaşan birileri varmı aranızda sizce neden boyle davranıyor anaokul oğretmeni kızımın hayalgucunun cokmfazla olduğuna ve bunu engellememem gerektiğini soyluyor bunu iyi bişey olduğunu soyluyor sınıftada bi kac arkadaşına anlatmış bi fikri olan yazsın lutfen...