oncelikle merhaba sizi sıkmadan kısaca anlatmak istiyorum derdimi basından gecenler yardımcı olursa sevinirim..

Oncelikle 3 yıllık evliyim temmuz ayında doktora gittik bende pco oldugu icin gebe kalamıyordum aşılama yaptırmak istedim, doktorum eşime sperm testi yaptı ve sonucu dan diye yuzume karsı soyledi..

sperm sayısı ve kalitesi cok dusuk.. tup bebek.. ben orada şoka girdim eşime senin gelmene gerek yok sonucta benimle alakalı pco var dedim ve o işe gitti.. sonra ona soyledim aslında ama tup bebegi sadece ondan kaynaklı oldugunu bilmiyordu..

Neyse biz apar topar tup bebek yaptık cok şukur tutmustu ama ne yazık ki kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık.. subatta yeni tedaviye baslayıp transfer olucaz..

bi kac hafta once eltimle telefonla konusurken bana dedi ki; kv annemin komsusuna senin yumurtaların yokmus ondan tup bebek yaptılar demiş, dedi.
bende buna cok uzuldum sinirden ağladım..(eşim bilmiyordu ondan dolayı yaptıgımızı cunku igneler haplar derken cok uzuluyordu beni gordukce, bende soylemedim o gun ogrendi sorunu)

asıl olay sorunun bende yada eşimde olması degildi, kv hep kızım askım bebegim der arkadas gibi davranır ama oglunun sorunundan utanıp beni elaleme ki eltimin annesinin komsusuna anlatması aşırı sinirimi bozdu bu konuda hasssasım tedavi aşamaları hormon takviyeleri cok zor gecti.. benim bebegim sorunum bana ozel sonucta..

ama kv yemin ediyor eşim o gece gitti dedin mi dedi yemin etti soylemedim diye, (gerci benim kv herşeye yemin eder saklama huyu yalan soyleme huyu vardır eşimde bilir)

şimdi bozuguz kv ile eltime de guvenemiyorum ama eşiminde annesi tek basına vicdanımda rahat etmiyor kus kalmaya.. netice de bi annesi var..

birde yılbasında benim ailem bize geldiler kv de davet ettim 2 gun oncede bursaya doktora gittik ve rahim kalınlasmasından dolayı tedaviye basladık transferi erteledik benim moralim bozuldu.. eşim eve gelince annem bsey dedi mi actı mı o tartırmayı dedi..hayır bisey sormadı dedm bu sefer de eşim annesini aramıs sen kıza neden sormuyorsun ne kadar ayıp ne kadar art niyetlisin iyilik yapıp seni davet edyor sen doktoru bile sormuyorlar diye..

Uzattım ozur dilerim.. Sizce cok mu hassasım kime guvenip inanıcam bilmiyorum.. ama boyle bi dedikodu olduysa da asla unutamam cok kırıldım..