arkadaşlar benim icin ikili ilişkilerde veya arkadaş ortamlarında ciddi bir sorun teşkil ediyor genelde. Guleryuzlu olamıyorum.
1. Her an asıkmış gibi duran bir cehrem var. Yani gulumsemesem normal yuz şeklim cok ciddi. İnsanlar haklı biraz. Kucukken (10-12 yaş) teyzem yolda yururken hep beni uyarırdı. Erkeklere baktığını duşunurler. kaşlarını cat da yuru, kimse sana bakmasın diye. Oyle yapa yapa kaşlarımın ustu catık duruyor şimdi. Kendi kızı şimdi 23 yaşında. Ailenin en Civelek uyesi oysa.
2. Biraz işitme sorunum var. Cihaz da kullanıyorum. Ama kalabalık ortamlarda sesler daha cok birbirine karışıyor. bazen tam anlayamadığım esprilere şakalara sırf herkes guluyor diye gulme rolu yapıyorum, yapmasam, bon bon baksam daha kotu olacak. Zoraki gulunce kendimi kotu hissediyorum. Oysa anlasam belki bir espri de ben yapcam, muhabbet uzayacak ama orada kalıyor maalesef. Bunu da bir kac dk. Sonra asıl konuyu anlayınca farkediyorum. Yani muhabbetin gerisinde kalıyorum
3. Bazen zoraki gulumseme icinde de olsamkarşımda başta gayet guleryuzlu duran insanın yuzu duşuyor, ciddileşiyor konuşurken. Ses tonu alcalıyor. Yani benim hep ciddi bir havam Yok. İş gereği evet ciddi olmamız gereken durumlar var, ama arada eğlenceli şeyler de oluyor, ama bu ciddiyet kaybolmuyor bende hissettiğim kadarıyla.
Resimlerde hep gulerim, yani Gulumser halde poz veririm. gulmediğim resimlerimi silerim hemen. Ama tabii ki mutsuz olduğum, Canımı sıkan birşeyler oldugunda zaten hemencecik belli eden bir simayla olayı daha da zorlaştırabiliyorum.mesela Belli etmemem gereken o anlık can sıkıntılarını anında Dışa vuruyor simam.
Bunun icin, sırf Guleryuzlu gorunmek icin var mı bilmiyorum ama estetik bile olmak isterim.
Peki benim bilemediğim, bulamadığım başka şeyler de var mı?
Bu yuzden kayınvalidem, eşimle ve başka insanlarla da sorun yaşadığım oldu gecmişte ama bu vakitten sonra yapabileceğim şeyler olursa mutlu olurum