İyi aksamlar yaşadığım bir seyi sizlerle paylasmak istiyorum. Eşimin kıskanclığından soz edeceğim. Baş edemiyorum ve cok bunalıyorum. Geri adım atmıyor ikna olmuyor. Kıyafetlerime karışıyor bol, koyu renkli ve gosterişsiz olmasını istiyor kendi sevdiğim şeylerden alamıyorum. Eve bir aile gelse gelen ailenin erkeği sanki bana bakacakmış gibi yine kıyafet ve makyajımı kontrol ediyor. Yuzume kapatıcı, rimel ve allık surmek istiyorum izin vermiyor cok hafif bi makyaj yani. Bunda diretirsem kime susleniyorsun diye kızıyor veya makyaj malzemelerimi cope atmakla tehdit ediyor. Eğer devam edersem atacağını biliyorum. Telefonumda erkek kuzenler dahil kendi erkek kuzenleri de dahil kimsenin numarası olsun istemiyor whatsapptan fotoğrafımı gorurler diye. Eve kargo, yemek vs sipariş verdiğimde gelen adama para vermiş olmamı yani muhatap olmamdan rahatsız oluyor bunları yapmamı istemiyor. Verdiğim siparişlere kendi numaramı yazamıyorum adam arar da sesimi duyar diye ama mesele benim meselem yani istediğim urun ile ilgili kendisini arasalar bilgisi olmadığı bir konuda ne kadar yetkin olabilir ki benim işim zorlaşıyor. Bir kursa eğitime gidemiyorum. Doğal olarak erkekler de olur oralarda. Bundan rahatsız oluyor gondereceği tek yer sadece kadınların olduğu dini ortamlar olabilir. Arkadaşımla dışarı cıkmak istiyorum izin vermiyor sonra ısrar edip filan ikna ediyorum ama gidince de hep huzursuzum. Veya gideceğimiz yere de karar vermek istiyor orda kız başınıza ne yapacaksınız der gibi. Otobus dolmuş zaten hic sevmediği araclar. Arabada onde oturuyorum ya karşıdan gelen aractakiler bana bakıyor mu diye bile huylanıyor birileriyle kavga edecek diye diken ustundeyim. Mesela bir yerden donerken kulaklığı takıp eve kadar yurumek istiyorum bu beni mutlu eden bir şey. Yok razı olmuyor arabayla bırakmak istiyor. Oyle dikkat ceken bir gorselliğe de sahip değilim. Evliliğimizin başından beri birkac şeyi yaptırabildim. Mesela benimle dışarda bir şeyler yeyip icmeye alıştırdım. Ne biliyim beraber markete gitsek donuşte eşimle dondurma yiyerek donmek istiyorum yok olmaz evde yeriz diyor butun keyfim kacıyor. Bir şeyler yapmaya calışıyor ama cok sınırlı yani benim surekli uğraşmam, durumu toparlamam, taktik uygulamam lazım. Bu durum normal mi? Youtubede bir videoya denk geldim adam galiba evlilik terapistiydi. Evliliğin bitmesi gereken durumları saydı. Aldatma, şiddet, madde bağımlılığı var, eğer aldatıp pişman olduysa ve eşini sectiyse de evlilik devam edebilirmiş. Videoyu izleyince benim sorunum gozume kucuk gorundu sizler nasıl değerlendiriyorsunuz. Yani yıllarca uğrasmam gerekecek istediğim gibi olması icin ama yorucu geciyor. Son olarak guven problemi yok yani guveni sarsılacak bir şey yaşamadık karakteri bu şekilde. Ama annesi bana dedi ki sana tam olarak guvendiği zaman gecer bu sorunlar dedi mesela annesine guveniyorlarmış. Kadın carşaflı yalnız oyle iste yorumlarsanız cok sevinirim