Merhaba hanımlar
Direkt konuya gececeğim. Ben bir aydır eşimden farklı bir şehirdeyim bu yaz ayrı ayrı tatil yapmak istedik gecen yıl bebeğim oldu hep evdeydim ailelerden uzak bi şehirde yaşadığımız icin baya bunaldım evde ve mayıs ayından haziran sonuna kadar baya tartışmalar yaşadık ben boşanmayı dahi teklif ettim ama istemedi son olarak tatili kendi ailelerimizle gecirmeye karar kıldık ama o ailesiyle 10 gun falan kaldı sonra evimize dondu bu surecte konuşuyoruz kavgalı değiliz sadece soğuktuk birbirimize sonrasında eşim beni aramaya ozlediğini vs belirtmeye başladı donuşum icin tarih belirledik ve sonrasında bende onu ozlediğimi ilişkimizin icin ikimizinde bir şeyler yapması gerektiğini vs belirttim gayet guzel konuştu hak verdi bana ve cinsel anlamda ben ondan cok uzaklaştığım icin cinsel hayatımıza daha fazla onem vereceğimi artık oldu bittiyse getirmek istemediğimi belirttim ve adam değişti yeni ic camaşırlar aldı bana ceşit ceşit jartiyerli babydoller vs bakıyor netten bana atıyor beğendin mi alayım mı aşkım sana cok yakışır vs diyor ama leoparlar tangalar danteller bir suru internet alışveriş adresine sepete atıyor alayım mı diye soruyor ne var ki bunda diyebilirsiniz ama benim eşim gecelik giydiğim zamanlar bile beni uğraştırma ya diyen adamdı ne oldu bu adama anlamadım bu kadarı da fazla değil mi ya?