Hayır anlam veremiyorum. Bir erkeğe sadık kalınca onu onemseyince yalanın olmayınca durust olunca erkeğe fazla geliyor. Kızlar kendimi ovmek icin asla demiyorum ama bunu hak etmiyorum. Sevgilime; sadığım, saygılıyım, asla kıskanc değilim, asla cene yapmıyorum, geceleri eve cok gider hep dışarıda asla bu zamana kadar laf etmedim, nereye gitsem hep dedim, asla başka bir erkekle konuşmadım, yalan asla soylemedim, her girdiğimiz ortamda onu iyi taşıdım ( CUNKU O DEDİ BUNA BANA HANGİ ORTAMA GİRERSEK GİRELİM BENİ İYİ TAŞIYORSUN DEDİ) , arkadaşları ailesi hep der bu zamana kadar bulduğun en iyi kız derler. Ve kendime gore bakımlıyım guzelim de. Fizik ve sac olarak ELCİN SANGU ya cok benzetirler beni. Derler hep bembeyaz kızsın diye. Asla yanına giderken bakımsız gitmedim. Ve benim mesleğim muhasebe işi.

Şimdi gelelim erkek arkadaşıma o da bir yere giderken haber asla vermez, ilgisiz. Evet bana gore yakışıklı. Evet oda ortamda beni taşır tamamlarız birbirimizi. Ama aramaz sormaz saatlerce ben gelmem aklına. Dun şehir dışına gitti 3 gundur gormedi beni giderken bir demedi seni gorum oyle gidim diye kadınız bekliyoruz bazı şeyleri. Ve onun yaşı 30 benim 26. Elinde gecerliği bir mesleği yok motor işi yapıyor ama bu sureklilik olan bir iş değil. Bu yaşa gelmiş sigortası yok sordum verdiği cevap emeklilik yaşına kadar yaşıyacağı ne bilecekmiş. Sordum birikimin var mı diye yok dedi. Duğun yapsa kredi cekermiş. Bu yaşa gelmiş birikim yok. Akla bak kredi cekip yaparmış. Herkesin bir birikimi bile vardır ya. Neden yapmadın dediğimde yedim ictim gezdim dedi. Adam cok rahat ya.

Anlamadığım bu kadar cok eksisi varken hele ki ilgisizliği had sefada had hemde. Ama artık bende soğuğum. Gelsin şehir dışından konuşacam koparsa kopar inceldiği yerden. Hem kendine değer veren kadın buluyor hemde boyle ben onu cekmeye gelmedim dunya ya. Hadi işi ilerde yurumedi ne olucak cunku ondan başka elinde meslek yok yetenek yok. Hep ben calışıp bakacak değilim dimi. Oyle olacaksa bekar kalır anneme babama bakarım. Haksızmıyım sizce kızlar