Arkadaşlar bu hizmette tabiki oncelikle guven onemli olacak.Cunku vereceğim hizmette kazandıracağını duşunduğunuz yada istediğiniz farketmez 30 adet videoyu herhangi bir bozulma olmadan en aşağı 720p ayarlanarak kanalınıza yuklenecektir.Tabi 30 adedin sayısı artırılabilir fakat bunun riski size aittir.Cunku 30 video spamdan kapanmaz kolay kolay ama aşırısı gidebilir.
Bu 30 videoda kendi sectiğiniz max 30 dakikalık video icin duşunduğum fiyat 20 tl.Yani 30 dklık 30 adet videoyu adsenseye bağlanacak hazır halde kanallara yuklenip teslim edilecek.
Sizin yapmanız gereken videoların linklerini metin belgesi halinde bana yollamanız.Kendim video secmiyorum cunku bulurum kendim sacma sapan 30 video satarım.Fakat bu tarz birisi olmadığım icin guvendiğiniz videoları yuklettirip kazandırabilirisiniz.Ve emin olun hicbir şekilde videolarınız kendi kanallarıma kopyalanmaz.Eğer şuphe duyanlar olursa benimle iletişime gecip gereken neyse yapılır.
Cerceve kesme bicme işlemi yok.dediğim gibi aldığınız kanalda video nasılsa aynı şekilde bu videoları kanalınıza yukleyeceğiz.
Videolarınız sadece unlemi gecemediğiniz videolar olsun.Eşleşen dunya engeli gibi aşmak bizim işimiz değil maalesef
Yani hizmeti almak isteyenler unlemi gecememiş kişiler icin idealdir.video uzunluğuna ,renderda almak istediği kaliteye gore fiyatta değişiklikler olabilir.
Ayrıntılı bilgi almak isteyenler konu altından yada skypeden ulaşabilirler.Videolarınız sadece unlemi gecemediğiniz videolar olsun.Eşleşen dunya engeli gibi aşmak bizim işimiz değil maalesef

Yani hizmeti almak isteyenler unlemi gecememiş kişiler icin idealdir.video uzunluğuna ,renderda almak istediği kaliteye gore fiyatta değişiklikler olabilir.
Kategori hicbir şekilde farketmez.Dizi film cizgi film hadi cercevesiz kesme bicme işlemi yapılmadan orijinal kanalda nasılsa aynı şekilde gecirilip teslim edilir.
Skype = ytmail34
Cumleten hayırlı akşamlar dilerim.