Arkadaşlar iyi akşamlar.
Lutfen yargılamayın taşlamayın cunku icten ice hatalı olduğumu yanlış duşunduğumu biliyorum ama yine de aklım karışıyor. Hani kendimi de biraz haklı goruyorum gibi

Şimdi benim bir arkadaşım var adı Ali diyelim. Universite başladığında tanıştık yani iki seneyi gecti. Bu cocuk cok iyi birisi. İnanılmaz kafa birisi

Cok destek oldu bana. Eski sevgilim beni tehdit ederken hep yanımda oldu. Telkin etti. Yalnız kendisiyle aramızda bayağı bir (11 yaş kadar) yaş farkı var ama kendisinde hic boyle buyuk erkek havasını gormedim. Mukemmel geciniyoruz.
Eeee peki sorun ne ne guzel bir arkadaşın var Diyeceksiniz. Annem bu cocuğa bir turlu ısınamadı gibi

yani mesela tamam arkadaş grubu olarak goruşebilirsin ama dışarıda asla bir program kabul etmiyorum dedi. Anne aramızda hicbir şey yok Kİ neden izin vermiyorsun dedim. Cunku aranızda cok yaş farkı var o yaşı yuzunden seni kendi yaşına cekmeye calışabilir sen daha o seneleri yaşayacaksın dedi. Yani arkadaşlar bir kez kahvaltıya gitmek bir kez de oğrenci eğlencesine beraber gitmekle ne alaka kendi yaşına cekmek ben onu anlamadım. Ben sana demiyorum kus konuşma goruşecekseniz grup icinde yoksa goruşme, bu yuzden de sakın yalana başvurup goruşme oğrenirim dedi. Ama yani ben size acık konuşayım, ben iki taraf da reşit olduktan sonra yaş farkını oyle cok abes bir fark olmadığı surece onemseyen bir insan değilim. Hani mesela ben reşit olmadan once tanışsaydık arkadaşlık etmezdim ama universitede her yaştan insan olabileceğini bilerek gittim. Yeni tanıştığım birisi olsa guvenmemesini de anlayabilirim ama iki seneyi de gecmiş.
Ve ben acıkcası bir kural konuyorsa bu kuralın mantığını oğrenmek isterim. Mantığını anlayamadığım bir kuralı da genelde uygulamam. Hani beni cidden zarara itebilecek şeyleri zaten yapmam ama.
Beni yalana ittiğini duşunuyorum cunku ortada izin vermemesi icin hicbir sebep yok. Annemin guvenini kırmadım. Nerede olduğumu soylediysem orada oldum. Yanımda kimin olduğunu soylediysem gercekten o oldu. Belki abartıyorum ama bana boyle geliyor. Kimse icin annenle kotu olma diyebilirsiniz ama gercekten mantıksız bir kural bence. Başına benzer bir durum gelen var mı?