İyi akşamlar sevgili hanımlar

Hatırlarsanız burada bir konu acmıştım arkadaşım yatıya gelmişti iki muhabbet kuşumu istememişti
gaz cıkarttıklarını duyduğu icin.O arkadaşım bugun oturmaya geldi

Kendisine mesafe koymuştum sonra sebebini sorunca filan acıklamıştım durumu.Gazla kafayı bozduğunu kabul edip ozur diledi kendisi.Yani şu an oyle bir durumda ki kuşlar ortalığı gumburtuyle inletse kılı kıpırdamayacak.Cok uzgun.2 bucuk yıllık bir ilişkisi varmış.Her şey iyi guzel giderken tartışmalar başlamış.Cocuğun anneside tartışmalara dahil olmuş.Benim oğlumu uzmeye kimsenin hakkı yok goruşmenizi istemiyorum diye net tavrını koymuş.Bu durum daha once hem benim hemde en yakın(eski) arkadaşımın başına gelmişti.Ben buradaki tavsiyelere uyup cok acısada,surundursede unutmuştum.Arkadaşım “emeklerim boşa gider” duşuncesiyle devam etmişti ilişkiye erkek arkadaşı goruşmemizi istemediği icin(sebep burada konu acmıştım arkadaşım adına onun isteğiyle bunu cocuğun arkadaşlarından biri gormuş) koptuk kendisiyle şu an ne yapar ne hisseder bilmiyorum yani.Bu şimdiki arkadaşıma kendi deneyimlerimden yola cıkarak “boşver yoluna bak annesi şimdiden istemiyorsa ilerde işin daha zor” diyesim gelmiyor.Cunku cok sevdiğinin cok acı cektiğinin farkındayım onu cok iyi anlıyorum.İlişkilerinin 1 yılı cocuğun annesinden gizli saklı devam etmiş.Sevgilisi zamanla duzeleceğini soyluyormuş.Annesi gercektende zaman icinde yumuşamaya başlamış ufak ufak.Buluştuklarını falan soyluyormuş artık ama sosyal medyada arkadaşımla foto paylaşamıyormuş...Arkadaşım sevgilisinin annesiyle duzelmek icin ne yapması gerektiğini soruyor acıkcası benim aklıma pek bir şey gelmiyor.O yuzden sizlere soruyorum annesi nasıl ikna olur?Kadınada suc bulamıyorum anne sonucta evladının uzulmesini tabiki istemez ama analık hakkıyla,verdiği sutu haram etmeyle bir şeyleri oldurmaya calışmasını doğru bulmuyorum.