(Guncelleme sayfa 9'da orayı okuyabilirsiniz bu 2 2017'de olan bir şey)
Yurtdışına gelin geldim ama mutsuzum eşimin ailesinden cok cekiyorum aynı evde yaşıyoruz(evimiz duzelene kadar)ama hayatım kabusa dondu ve her şey berbat kaynanam hasta ayakta duramıyor hic bir şey yapmaz rahatsız gorumcem akşama kadar yatar yardım etmez ama beni kullanmayı cok iyi biliyorlar neyse bugun mutfakta yemek yapıyorum kucuk evli gorumcem geldi salonda konuşuyorlar masa ortusunden cıktı konu ben bu gelin kadar hayın ve fesat birini gormedim uc tane masa ortusu varmış koysaya dedi masaya(gecen gun birini koyacakken bana koyma biz alacağız dedi) ağlamaktan gozlerim şişti.. kucuk gorumcem anladı duyduğumu mutfakta durumu duzelmeye calıştı ama iş işten gecmişti... artık sabredecek gucum kalmadı cok severek evlendim ama her şey umduğum gibi kalmıyor maalesef eşime gelince sevdiğim adam yerine sanki başka biri geldi herkesin icinde bana bağırdı cağırdı kac kere benim borclarım var beğenmiyorsan başka adama git dedi.. meğer 10.000 euroya yakın kumar borcu varmış ben bunu evlendikten sonra oğrendim her gun yeni bir şey oğrenmekten daha acısı olamaz her gun yeni borcu cıkıyor boşanmak istiyorum ama oturum iznim gelmedi daha gelince soyleyeceğim ve boşanacağım bunaldım artık ağlıyorum