Kızlar selam
Ben şoklardayım artık midem bulanıyor bu insanlardan.
Doğunun bir ilindeyim kendim de aslen doğuluyum ama doğma buyume hepi batı. Ama inanın buradaki rahatlığı ben hicbir yerde gormedim. Eski sevgilim yakın arkadaşına duşunduğu kıza yurudu benden ayrılınca nasıl midesizlik diye anlatıyordum.
Yakın arkadaşı da eski sevgilimle kussem bile iletişimimizi koparmıyordu hikayeme iltifat ya da başka sacma sapan iletişimler.
E biz ayrıldık arkadaşınla tamam senle kusmemize gerek yok ama yakın olmamıza gerek var mı ? Mekanda karşılaştık annemlerle oturuyorum arkadaşlarım var arıyor sacma sapan bir şey soruyor. Sorabileceği başka biri de var ustelik konuya daha hakim o kişi de eski sevgilim. Onu aramak yerine beni arıyor yanında diğer arkadaşları da var. Neyin derdinde bak yulinle biz arkadaşız mı diyor. Ne gerek var. Sonra yine aradı biz kalkınca nereye gittin diye ben kibar bir insanımdır sanane de diyemiyorum ki annemle eve geldim ne oldu ahmet diye tersledim şakalaşıyor hic ya oylesine bakacaktım rahatsız edeyim dedim diye vs diyo ne dediğini de anlamadım ya neyse. Ha usulune uygun davranacaksa selamlaşamadık kalkmışsın vs denir.
Eski sevgilim dediğim adam beni bir şeyler yaşamaya ikna etmeye calışan gay olduğundan şuphelendiğimiz biriydi (arkadaşlarım ben birlikteyken duşuncelerini bana diyememişler ama şuphelenmişler onlar da )
onun yaptığı tacize varan muameleyi atlatcam derken buna sinirlendim şimdi de. Bunlar kadınlara hic mi değer vermiyor ya. Eski sevgilimin şu anda yuruduğu kişi de guya iyi kız memleketlisi vs ama onu da en yakın arkadaşına duşunmuştu. Ben boyle midesiz erkekleri inanın hic gormedim. Hepsi mi boyle bunların?
Eski sevgilimin bunlardan haberi yok diye duşunuyorum cunku biz bir ara ayrıyken bunun yakın arkadaşı ile denk gelmiştik” davet etmişti hatta arayıp “ arkadaş grubu cay icmiştik bunu eski sevgilime dediğimde şok olmuştu. Ahmet yapmaz bana demişti. Ne yapmaz sacmalama tabiki deyip ben de kondurmamıştım. Ama cok sinir oldum.
Hadi ben yabancıyım amacı kullanmak atmaktı o nedenle boyle e kendi memleketlisi iyi kız diye gittiği kıza aynı muameleyi eski sevgilim kendisi yaptı ustelik daha da beter iyi kız yabancıya gitmesin d. Bir insan nasıl hayatına alacağı kişiyi en yakın arkadaşına yakıştırır bende mi sorun var diyorum artık anlayamıyorum cunku.
Kusura bakmayın buyuk bir sinirle yazdım da yazdım. Yazım hatalarım olmuş olabilir. Sakinleşince duzenlemeye calışacağım.