Petrol Vardıda Bizmi ictik..(Suleyman Demirel)

Sevgili Samsunlular Sizi Akdeniz'in İncisi Yapacagım..(Tansu Ciller)

Ben Cicekleri Sulamaya Gelmiştim..(Kamer Genc)

Yurumekle Yollar Aşınmaz..(Suleyman Demirel)

Benim memurum işini Bilir..(Turgut Ozal)

Kıc ustu oturdular.(Turgut Ozal'ın Suleman Demirel icin Soyledigi soz)

Ben 1960'larda Calışma bakanlıgı Yapmıştım.Yani tam Hatırlamıyorum ama 1995'e kadar Surdu Bu Gorevim..(Bulent Ecevit)

Gaspcı,Siyasetin kısa pantolonu,ikiyuzlu,yureksiz,ortam malı,ebleh..(Demirelin Ozala hakaretlrinden)

Siz Bunu kucuk ozala anlatın..(Cumhurbaşkanı T.Ozal'dan Erdal inonu'ye)

Yalnız Turgut beyin kucugu yok Herkesin var..(SHP Milletvekili Cuneyt canver)

Tukururum Ben Boyle Sanatın icine !!..(Melih Gokcekten Mustechen heykele)

Bu Atın Cok şahsiyetli oldugunu Gosteriyor.. Ustunde Tutmadıgına Gore..(necmettin Erbakan'dan R.Tayyip Erdogan'ın Attan Duşmesi Uzerine)

******** On başı..(Tansu ciller'den Mesut Yılmaz'a)

******..(Cavit Caglar'ın Mesut Yılmaz'ı hedef Alan Sozleri)

Pravokator Oros...lar''..(Halil ibrahim Celik'in iki kadın gazeteci icin Sarfettigi hakaret)

Elinin Koru,utanman Lazım..(Ekrem pakdemirliden Demirel'e)

Ben Otel Ayısıyım..(Mustafa Taşar)

Biz 12'Eylulde İşkenceden gecerkene Size Manikur pedikur Yapılıyordu..(Berhan şimşek)

Fuzelerle Savaş kazanabilirsiniz,ama Fuzelerin Uzerine Oturamazsınız..(Deniz baykal)

Afrikalı Zombiler Gibi..(Bulent Arınc)

Sekiz Yıl Ozal'a Verdiniz,onun iki yılını Ananıza verin,o zaman Turkiye şahlanır..(Tansu ciller)

Powell'ın Ziyareti Daha once yapılsaydı daha iyi olurdu,ancak bu ziyaret tam zamnında yapılmıştır...(Abdullah Gul)

57.Hukumet'tekno partilerin'acılmasına yardımcı oldu..(Bulent Ecevit)

ALLAH'ı Size Emanet Ediyorum..(Tansu Ciller)

Kendime ait Goruşlerim cok guclu goruşlerim varama onları her zaman onaylamıyorum..(G.Bush)

Cinayetler dışında en duşuk suc oranına sahibiz..(Washington Valisi Marion barry)

Parlemtodan,500'aşkın başbakan cıkar..(Osman Durmuş)

Verin CEAŞ'ı KEPEZ ' i geri.bakın bakalım Bir tane İmarzede Kalıyormuu..(Cem Uzan)

Vakit insan ırkının Guneş Sistemin'e Girme Vaktidir..(Dan Quayle)

Hic Unutmaaam,hic Unutmam:Gunlerden ya Cumartesiydi ya Pazardı..(Kenan Evren)

İnterneti ben icat ettim..(Al Gore)

Geleneksel olarak,Avusturalya'nın ithalatının cogu Denizaşırı ulkelerden Gelmektedir..(Keppel Ebderbery-Avusturalyanın Eski Bakanı)

Hic Yaşanmamış şeylerin bana ilginc geldigi soyleniyor.Cunku bildiginizgibi,bazı bilindik bilinenler var.Bildiginmizi bildigimiz bazı şeyler var.Bilinmeyenbazı bilinenler oldugunu dabiliyoruz.Yani bazı şeyleri bilmedigimizi biliyoruz.Bunun yanısıra bilinmeyen bazı bilinmedik şeylerin oldugunu soylemeliyim.Kısaca bilmedigimiz şeyleri bilmiyoruz..(Donald Rumsfeld)

Koltugumuzda Biraz daha oturmak icinkimseden istekte bulunmam.Demokrasi icinne gerekirse yaparımcunku hırstan arınmak zorundayız.Cagdaş uygarlık yolunda coşmuş bir insanım.Bensiz bir Turkiye de pekala guzel yonetilebilir.Bunun aksini duşunemiyorum.Kendim icin bir şey istiyorsam Namerdim.Tersi olsaydı derdim ki ;İstiyorum.evet Surem uzatılsın..(Suleymen Demirel)

ALLAH gobek atmaktan kimseyi ayırmasın..(Nukhet Duru)

B Cok Onemli Bir harftir.B olmasa Bulent'e Ulent,Bursa'ya Ursa Derdik'..(Mahmut Tuncer)

Tanita Tikaram diye bir sanatcımız var mesela,15 Senedir kaset yapmıyor..(Emel Muftuoglu)

Mahsun'un ya da benim bu dalda odul almış olmamızın hic bir onemi yok.Cunku o benim kasetime cok katkı koydu,ben de onun kasetine cok katkı koydum...(Yavuz 1000Gol)

İcinde anılarım var,Roman var...(Ferdi Tayfur)

Turkiye'de Erkek Ses Sanatcısı Cok fazla.Zaten Erkekler pek Showgirl'luk yapamıyor..(Ebru Yaşar)

İnsan İnsan gibi oldugu,insanın zaman zamanhayvan gibi oldugu,yani o şey havyanlar yırtıcı hayvanlar..(İbrahim Tatlıse-Bir Resmi yorumlarken)

Yani ne bileyim,doksan bile degilYuz Derece Dondun o olaydan Sonra..(Kuşum Aydın)

Ataturk ''İstikbal Goklerdedir'' derkene ALLAH'ı kast etmiştir..(Mustafa Sandal)

Mehmet Ali haric bana onune gelen herkesin ''TOP'' demesini istemiyorum..(Fatih Urek)

Zonguldagın Zoo su!..(Ajda Pekkan-Carkıfelekte Harf Soylerkene)

Ha uzaktan kumanda,ha uzaydan kumanda...(Mustafa Topaloglu)

Evet bu Yaz Mustafa Sandal yaşanmasını istiyorum.Parcaların hepsinde bir yaz kokusu var.İnsanların bu kokuyu hissederek rahatlamalarını isiyorum..(Mustafa Sandal)

-MTV Seyrediyormusunuz?
-em tivi,em radyo seyrediyorum..(Kibariye)

Bizimekabirligimiz muhabbetimizdendir..(Fergan Mirkelam)

Artık daha aristokrat,daha bur uva,daha halktan cumleler kuruyorum..(Gulben Ergen)

Onceden delikanlılıgın kitabını yazıyorlardı şimdi gayligin kitabını yazıyorlar,yazsınlar bakalım..(Nihat Dogan)

Bir zamanlar kalem gibiydim genc,guzel..Ama hic bir zaman dişiligimi kullanarak bir yerlere varmadım ve erkeklere meze olmadım..(Bulent Ersoy)

Muzikte tek eksigim Opera...(Doguş)

Her Sene Bir Sene daha geciyor..(Tarkan)

Estetik Haramsa butun hastaneleri kapatsınlar..(Petek Dincoz)

Ses,bende en gec yaşlanan organdır..(Nukhet Duru)

Yıllardır olmamıştı,uzun zamandan beri ilk defa tek partili kolaisyon oluyor...(Nil Karaibrahimgil)

Afrika'dan yamyam getirecegiz..(Ebru Gundeş)

Benim o kultursuz insanlarla işim olmaz,zaten şimdi ultrasyondan cıktım cok mutluyum..(Ceylan)

bence Bir orkesrada kadınlar olmamalı.Erkekleşiyorlar.Erkekleronlara eşit davranıyor.Bence bu cok korkunc bir şey.(Zubin Mehta)

Ataturk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh...(Nihat Dogan)

Fransızlar amma kulturlu ufacık cocukları bile Fransizca konuşuyor..(İzzet Yıldızhan)

Oppositeıt,karşıt..
Islak kelimesinin opposite'i olan yaş..(Serdar Ortac)

Senin icin Adam oldururum ama Cinayet Asla..(Muslum Gurses)

''Senin Agzını yerim'' toplumda cok sık kullanıldıgı icin boyle bir şarkı cıkarttım..(Sinan Ozen)

Benle Mektuplaşmak isteyen hayranlarıma internet'i kullanmalarını oneriyorum.Cunku mektup yazarken kullanılan kagıtlar ormanlarımızın heba olmasına neden oluyor..(Mustafa Sandal)

Her ne zaman televizyon seyrederkene Dunyada aclıktan olen sayıf cocukları gorsem aglarım.Yani demek istiyorumki; onlar gibi zayıf-ince olmak isterdim ama butun o sineklerle ve olumle ve o tip şeylerle degil...(Mariah Carey)

Cennet.Herkesin Barış icinde,mutlu yaşadıgı ve buluttan buluta zıpladıgı bir yerdir..Ve uzun sakallı yaşlı bir adam etrafta dolaşır; o Tanrıdır...(Britney Spears)

Ortada Bir Hareket yok Hıyar kelimesini Kullandım.Bunu kendimede Kullanırım.Yanlış anlama olmuş.Televizyonlar hıyarın ''H'' Sini alıp 'h...tir' yapmışlar...(İbrahim Tatlıses)

Herkez Bir Şekilde kadın olur ama Asla Hanımefendi olamaz!..(Feraye Işıl'dan Bulent Ersoy'a)

Zaten her zaman ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar...(Sibel Turnagol)

Sade,Sadelikten Gelir.o yuzden sadeyi tercih ettim..(Ebru Gundeş)

Bugunki gun,cok onemli gun...(Emrah (kucuk) )

Benim Kitleycim turku Soylememi istiyor...(Ceylan)

Seyirciyle ziledik,cok interaktif bir izleme oldu...(Ozcan Deniz)

Onun Adı Bir Balık,Onun Adı Balıkta Yuzen Bir Şey,Onun adı Yunus Bulbul geliyor...(Mahmut Tuncer)

Kadınlar benim icin cok onemli onlar benim İLHAN kaynagım...(Gokhan Ozen)

ARKA KAFAMI nereye Vurdugumu Hatırlamıyorum...(İbrahim Tatlıses)

Lutfen Sanatcının Motorizasyonunu Bozup Demorize Etmeyin!..(İbrahim Tatlıses)

Ramazan Bizim estetik tarihimizdir..(Petek Dincoz)

Albumun Fransızca olmasının Nedeni,benim şarkıları Fransızca Soylemiş olmamdandır..(Candan Ercetin)

Bende Simetri(k) hastalıgı var Misal evde bir Ampul yansın,yenisini takmadan uyuyamıyorum...(İsmail Turut)

Hic 3 Cock Babası Gibi Durmuyorsun....(Yıldız Tilbe)

Valla Kıllarım Diken Diken Oldu...(Ozcan Deniz)

Bugun cok onemli bir konugum var,ama once daha onemsiz biri gelicek Safiye Soyman..(Seda Sayan)

Bana kurulan komplaların haddi var Hesabı Yok...(Ozcan Deniz)

Aslında maymun oynatıcaktık ama bulamadık bizde zenci cocuk oynattık...(Gulben Ergen)

Mozart Dinlemiyorum ama Turkiye'ye gelirse konserine mutlaka Giderim...(Kucuk Emrah)

Kanada Gibi Deniz aşırı ulkelerde cok bulundum...(Britney Spears)

İlham Kaynagım Şu Gordugunuz Bogaz.Bu deniz,Okuze ile İlham Verir..(Serdar Ortac)

İnsan Sevdigine 'sanba gelecegine bana gelsin' der.oyle Degil midir ya ? Herkesin bir bebegi vardır...(İbrahim Tatlıses)

Annem hakiketen cok kaliteli bir sanatcı annesidir..(Seren Serengil)

Hadi Len Bir Kıta Okiim....(İzzet Yıldızhan-TGRT'deki Şovunda)

Ben şimdi parcayı Cengiz'in bana ogrettigi gibi okumadım.Cengiz bana nagmeler ogretiyor,cok degişik oluyor.Eger oyle okursam hakiketen cok guzel oluyor..(Seren Serengil)

Ben Bir ShowMAN olarak...(Oya Aydogan)

Tangoya başlarken kadınlar sag on,Erkeklerde sol arka ayaklarıyala başlarlar...(İpekTuzcuoglu)

İngiltere bir tiyatro şehridir!...(Meltem Cumbul)

Laf olsun die bir şey soyleyecek bir kadın degil o,mutlaka altını doldurur..(Tamer Karadaglı-Hulya Avşar icin)

Şu Turkiye Cumhuriyeti'nde benim Sutyen-Don ile bir Fotografım yoktur...(Ahu Tugba)

Şimdi ben gitsem Amerika'yı ikna Etmeye calışsam beni iplemiyecektir...(Mehmet Ali Alabora)

Ataturk yaşasaydı,magazin gazeticileri onun da bir frikigini yakalardı..(Nurseli İdiz)

Filmin Finalini Soran anketler internetlerde yayınlandı...(Ozcan Deniz)

Bu Tokat olayından sonra hayata bakış acım Degişti,Artık herşeye daha pozitif bakıyorum..(Hande Ataizi)

Sigara Oldurur ve eger olurseniz hayatınızın onemli bir parcasını kaybedersiniz...(Brooke Shields)

Annem Bana 'O....C....!' diye Bagırdıgındaoluşan ironiyi hic bir zaman anlamadım...(Jack Nicholson)

Matrix 2'yi Begenmiyenler,Matrix 3' daha cok begenecekler...(Tamer Karadaglı)

Peki Karınıza' Yahu Karıcıgım ben seni seviyorum,biz niye ayrılıyoruz'' adlı soruyo sordunuz mu ?..(Sinan Cetin)

Ben Boceklerden Cok korkuyorum.Onların boynuzları beni Cok Etkiliyor...(Yeliz Yeşilmen)

tenizte en iyi hareketlerimden bri,topu fileyi yalayarak atmaktır.Ben yaptıgım işlerde bu atış felsefesini benimsedim...(Hulya Avşar)

Kadınlar erkekler eşittir tabi.Ama Kadınlar daha eşittir..(Ahu Tugba)

Martta en cok kediler ve maliyeciler savunuyor...(Maliye Bakanı KEmal Unakıtan)

5 Yılımı istanbula feda ettim.istanbul'a Helal olsun..(Ali Mufit Gurtuna İBB Eski Başkanı)

Hava sıcaklıgı şu an -0 Derece..(SkyTurk Sunucusu)

Gelecek Sene 20 Milyan Turiste yaklaşıcagız.Buna,ALLAH'a İnandıgım gibi inanıyorum..(Turizm ve Kultur Eski Bakanı Erkan Mumcu)

Benim her Hangi RURUNUMU Korsandan Alana Hakkımı helal etmiyorum....(Yılmaz Erdogan)

BM'deki Kıbrıs Goruşmeleri Turkiye saati ile Saat 25'de Sona erdi...(Saba Tumer TV Spikeri)

1 Mayıs'tan sonra ne olacak diye soranlara soyluyorum 1 Mayıs'tan sora 2 Mayıs olacak...(Deniz Baykal)

Hakemler yumuşatıcı Degildir,Yumuşatıcı camaşı makinelrinde olur, koyarsın camaşırlar yumuşar...(Eski Hakem Ahmet Cakar)